Γενικά

Τόσα εκατομμύρια «έφαγε» από τον Κοντομηνά η υπόθεση ψευτογιατρού

Σωρεία μαρτυριών έρχονται στο φως για την δράση του ψευτογιατρού που αποσπούσε τεράστια χρηματικά ποσά από θύματά του.

Ο μαΐμού ογκολόγος δεν δίσταζε να παίζει με τον ανθρώπινο πόνο και εξαιτίας των χειρισμών του έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο δήθεν ογκολόγος μπαινόβγαινε με άνεση μέσα σε ιδιωτικές κλινικές και διαγνωστικά κέντρα. «Ψάρευε» πελάτες σε μοναστήρια ενώ δε δίσταζε να βάζει την υπογραφή του ακόμη και σε προτεινόμενες θεραπείες.

Ένα από τα θύματά του ήταν ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς. Την αποκάλυψη έκανε μέσω του ραδιοφώνου του ALPHA ο Δήμος Βερύκιος την Πέμπτη, όταν και ξεκίνησαν να βγαίνουν στο φως οι λεπτομέρειες για την αδίστακτη. 

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του επιχειρηματία αποκάλυψε ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του ALPHA έχει υποβάλει μήνυση. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουρέντα το αρμόδιο συμβούλιο περιόρισε το ποσό της απάτης στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα όπως σημείωσε ο δικηγόρος έχει εκκρεμεί και η εκδίκαση της υπόθεσης που έχει «παγώσει» λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. 

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του δήθεν ογκολόγου εμφανίζεται ως βασική συνεργός η σύζυγός του. Στον ίδιο έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button