Ποδόσφαιρο

Τόνι Σέλιγκρατ: Ο -για λίγο- βοηθός του Άρη που κάνει καριέρα στην Segunda B

Ένα νέο πρότζεκτ ανέλαβε ο Τόνι Σέλιγκρατ που στο παρελθόν τον είχαμε δει να δουλεύει στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον -πλέον- 52χρονο τεχνικό Τόνι Σέλιγκρατ που ήρθε στην Θεσσαλονίκη το 2007 ως βοηθός του Χουαν Κάρλος Ολίβα και ανέλαβε την προετοιμασία των κιτρινόμαυρων.

Από την στιγμή που έφυγε από τον Άρη ο Σέλιγκρατ ακολούθησε διαφορετικούς δρόμους με τον Ολίβα καθώς ο ίδιος αποφάσισε να ξεκινήσει καριέρα πρώτου προπονητή.

Δούλεψε σε επτά διαφορετικές ομάδες, με γνωστότερες τις Σαμπαντέλ και Χιμνάστικ, και κατά κύριο λόγω βρισκόταν στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας. Αρκετές φορές διεκδίκησε με την ομάδα του τον προβιβασμό στην Σεγούντα μέσω πλέι-οφ ανόδου, χωρίς όμως επιτυχία.

Πλέον μετά τον αποκλεισμό στα πλέι-οφ ανόδου με την Χιμνάστικ αλλάζει ομάδα και είναι έτοιμος για ένα νέο πρότζεκτ. Αυτήν την φορά αναλαμβάνει την β’ ομάδα της Αλαβές και πάλι στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button