Ποδόσφαιρο

Ο Άρης πλέον έχει μόνο φίλους! Το παράδειγμα του Ιωάννου και η σύγκριση με το παρελθόν

Μπορεί το κέρδος να μην είναι βραχυπρόθεσμο, ή αγωνιστικό, ο Άρης όμως έχει κάνει βήματα μπροστά στις σχέσεις του με τους παίκτες.

Είχαν περάσει πολλά χρόνια στα οποία ο Άρης δεν λειτουργούσε με τον σωστό τρόπο απέναντι σε αθλητές, προπονητές και λοιπό προσωπικό.

Έφευγαν άνθρωποι ως «εχθροί», δεν ήθελαν να δουν Άρη και ο Άρης δεν ήθελε να ασχοληθεί ξανά μαζί τους. Προφανώς αυτό δεν βοήθησε ούτε την φήμη της ομάδας στον χώρο, ούτε μελλοντικές συζητήσεις που -τελικά χρειάστηκε- να γίνουν μαζί τους.

Τα τελευταία χρόνια αυτό αλλάζει. Ο Άρης καταλήγει να έχει μόνο φίλους, ανεξαρτήτου του πως έχουν έρθει τα πράγματα. Αυτό έχει να κάνει με την οικονομική συνέπεια που έχει η ομάδα, με την συνολική λειτουργεία της, αλλά και την αλλαγή νοοτροπίας.

Τρανό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Νικόλα Ιωάννου. Ο Κύπριος ήθελε να πάρει περισσότερα παιχνίδια, αλλά όπως φάνηκε και στην συνέντευξη του στο Yellow Radio έχει να πει μόνο καλά πράγματα.

Έχει να πει καλά πράγματα γιατί βλέπει ότι ο Άρης είναι μία ομάδα σοβαρή, στην οποία αν δεν πήρε παραπάνω χρόνο έγινε αξιοκρατικά. Ότι ο Άρης είναι μία ομάδα που προχωράει μπροστά και δίνει στους παίκτες της αυτό που χρειάζεται.

Ο Κύπριος είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα αλλά όχι το μοναδικό. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που αποχώρησαν και έχουν να πουν μόνο καλά λόγια. Ο Άρης πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτό και να συνεχίζει να φτιάχνει το όνομα του, και να αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για κάθε άνθρωπο του ποδοσφαίρου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button