Μπάσκετ

Τόμπσον: «Εντυπωσιακό όταν το Ντάλας νίκησε τους…Beatles του Μαϊάμι»

Οι Ντάλας Μάβερικς προχώρησαν σε μια «ηχηρή» κίνηση, αποκτώντας τον Κλέι Τόμπσον, με τον 34χρονο γκαρντ να δηλώνει έτοιμος για… μεγάλα πράγματα με τη νέα του ομάδα.

Οι Ντάλας Μάβερικς και ο Κλέι Τόμπσον αποφάσισαν το φετινό καλοκαίρι να «χαράξουν» κοινή πορεία μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον 4 φορές πρωταθλητή ΝΒΑ να δηλώνει πως η ομάδα του Τέξας είναι έτοιμη να φτάσει «ψηλά» τη νέα σεζόν.

Νοβίτσκι για Τόμπσον: «Τιμή μας που ήρθε ένας από τους splash brothers» (Vid)
Όπως δήλωσε στο Dallas Hoops Journal, πήγε νωρίτερα στο Ντάλας για να αφομοιώσει καλύτερα την καθημερινότητα της ομάδας και της πόλης και δηλώνει πως περνάει εξαιρετικά τις πρώτες του μέρες εκεί.

«Ξέρω ότι μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα»
«Ξέρω ότι μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πράγματα και για αυτό ήρθα στην πόλη νωρίτερα, προκειμένου να νιώσω την πόλη και την αίσθηση που επικρατεί στο νέο μου περιβάλλον. Περνάω πολύ όμορφα όσο είμαι εδώ».

Αναφορικά με το πρωτάθλημα των Μάβερικς το 2011 ο Τόμπσον σχολίασε:

«Ήταν μια εξαιρετική ομάδα που είχε φανταστική χημεία. και την διατήρησε ενώ ήταν σε χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και νικώντας ομάδες με τεράστιο ταλέντο, όπως οι Λέικερς του Κόμπι, οι Θάντερ του Ντουράντ και φυσικά τους…Beatles του Μαϊάμι. Ήταν μια σεζόν που σε γεμίζει με έμπνευση. Ήταν φοβερό να την παρακολουθείς. Θα προσπαθήσω να το επαναλάβω αυτό την ερχόμενη σεζόν».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button