Μπάσκετ

Τσούπκοβιτς: “Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω και στον Άρη”

«Έχω ιδιαίτερα συναισθήματα για αυτό το γήπεδο και την ομάδα που το χρησιμοποιεί για τη μεγάλη κατηγορία. Πέρασα πολύ όμορφα εδώ με τον Άρη. Κάναμε πολλές νίκες, παίζοντας για τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα»

και πρόσθεσε:

«Η συνεργασία μου με τον Άρη, εντούτοις, ανήκει στο παρελθόν. Κατά κάποιον τρόπο, ήθελα να παίξω πολύ καλά και να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το περασμένο καλοκαίρι είχα προτάσεις από ομάδες, από άλλες χώρες, αλλά τις απέρριψα όλες.

Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα, να δείξω ότι ανήκω εδώ! Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω και στον Άρη, αλλά με τον περιορισμό που είχε στις μεταγραφές εκ των πραγμάτων, δε γινόταν».

Συνέχισε, αναφέροντας για το «σήμερα» των «κιτρινόμαυρων»:

«Όλοι ξέρουμε τι έγινε στον Άρη τα τελευταία δυο χρόνια. Οι άνθρωποι που είναι τώρα στη διοίκηση, μαθαίνω πως κάνουν καλή δουλειά και βοηθούν την ομάδα να ανακάμψει. Χρειάζονται, πιστεύω, χρόνο για να πετύχουν ολοκληρωτικά στο έργο τους».

Είπε ακόμα για τη νίκη του Κολοσσού πως… «δεν εγκαταλείψαμε λεπτό το παιχνίδι. Μείναμε ενωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και πετύχαμε το στόχο μας. Θέλαμε πολύ τη νίκη, τη χρειαζόμασταν για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι την αξίζαμε. Ήταν αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς. Ήταν εκπληκτικό, ό,τι έγινε, από όλους μας».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button