Ποδόσφαιρο

Τσουμάνης: “Με τον Άρη δένεσαι, κρατάω μόνο χαμόγελα”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Τσουμάνης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για το συμβόλαιο του στον Άρη είπε:

Με την ομάδα είχαμε συμφωνήσει με μία ανανέωση συμβολαίου αλλά είχε διαφορετική εξέλιξη. Ήταν επιλογή του προπονητή και είναι σεβαστή. Τα περισσότερα επαγγελματικά μου χρόνια ανήκουν στην ομάδα του Άρη και με την μέχρι στιγμής εικόνα που έχω δει στον Άρη μόνο ικανοποίηση μπορεί προσφέρει και σε εμάς που ήμασταν εκεί πολλά χρόνια οπότε όλα καλά. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν ήμουν μέσα αλλά δεν παύει να έχω μία ικανοποίηση για όλο αυτό.

Για το πόσα χρόνια φοράει την φανέλα του Άρη είπε:

Μαζί με την πρώτη θητεία φοράω στην φανέλα του Άρη τέσσερα χρόνια. Το διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή αυτό ότι με τον Άρη δένεσαι. Δεν μπορεί να κρυφτεί ότι θα ήθελα να είμαι στην ομάδα αλλά το ποδόσφαιρο προχωράει και ειδικά εμείς οι επαγγελματίες δεν μπορούν να είναι στην ίδια ομάδα. Μία είσαι εδώ και μία είσαι εκεί.

Για το τι κρατάει από τον Άρη είπε:

Μόνο χαμόγελα. Οι στεναχώριες και οι παίκτες υπήρχαν αλλά εντάξει στο τελικό στάδιο κρατάς τα καλά. Χειρότερη θα χαρακτήριζα την πρώτη θητεία και καλύτερη στιγμή που βίωσα με την ομάδα του Άρη ήταν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και κάτι ακόμα που μου έχει μείνει έντομα είναι η παρουσία του κόσμου στο φιλικό με την Boca, με όλο το σκηνικό αυτής της γιορτής αν μπορώ να το πω έτσι.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης είπε:

Τα έχω δει όλα τα παιχνίδια του Άρη. Μπήκε σοβαρός και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να διεκδικήσει κάποια θέση. Τώρα δεν θα μπω σε ποια θέση αλλά μπορεί να διεκδικήσει ό,τι θέλει.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Είναι γνώστης σε πολλά θέματα. Λίγο τον έζησα γιατί εκείνο το διάστημα ήταν να μπούμε λίγο στο κλίμα και να συνηθίσουμε. Το αποτέλεσμα είναι ότι είναι όντως γνώστης στο αντικείμενο.

Για το αν μιλάει με τους παίκτες είπε:

Με όλα τα παιδιά μιλάω, εννοείται. Τα παιδιά που δεν έχουν ακόμα χρόνο συμμετοχής πιστεύω θα δικαιώσουν με την συμμετοχή τους έτσι όπως τους ξέρω τόσα χρόνια. Θα βοηθήσουν και μπορούν να σταθούν.

Για την νέα επαγγελματική του στέγη είπε:

Βλέπω αισιοδοξία στον Απόλλων και είναι καλό αυτό. Την ιστορία του την ξέρουμε, την γνωρίζουμε και θα φανεί στο γήπεδο η αισιοδοξία που υπάρχει.

Το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη:

Υγεία και με συνέπεια δίπλα στην ομάδα.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button