Ποδόσφαιρο

Τσιώλης: «Στον Άρη συνάντησα απίστευτα προβλήματα»

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για την επιστροφή του στους ποδοσφαιρικούς πάγκους της Ελλάδας, την συνεργασία του με τον Αχιλλέα Μπέο ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή που βρισκόταν στον Άρη και τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε σε γνωστό ραδιόφωνο της Αθήνας:

Για την επιστροφή του στους πάγκους: 

«Ήταν παράξενα αυτά τα δύο χρόνια αποχής, αλλά πολύ δημιουργικά. Ασχολήθηκα πολύ με το ποδόσφαιρο και στα ΤΕΦΑΑ κάναμε προπονητική υψηλού επιπέδου. Όλη αυτή η ιστορία ήταν πολύ ωφέλιμη, αλλά μου είχε λείψει η μυρωδιά του πάγκου».

Για τη συνεργασία με τον Αχιλλέα Μπέο: 

«Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό Βόλου. Πέρα από τα απίστευτα προβλήματα που συνάντησα στον Άρη, είχα την τύχη να εργαστώ σε συλλόγους που είχαν καλή οργάνωση και συνέπεια».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: 

«Έχουμε κάνει προεργασία και τις επόμενες μέρες θα κλείσουμε το ρόστερ για να είμαστε έτοιμοι στην προετοιμασία. Σε όσες ομάδες ήμουν τα τελευταία 10-15 χρόνια αυτό που έκανα είναι να συζητώ με τους συνεργάτες μου για τα χαρακτηριστικά των παικτών που ψάχνουμε. Κάπως έτσι είχαμε βρει τον Μπαράλες και έγινε πρώτος σκόρερ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button