Ποδόσφαιρο

Τσιπούρας, ο… killer της Κ19

Τα “κατορθώματα” και τα θετικότατα νούμερα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Τσιπούρα

H ισοφάριση της Κ19 του ΠΑΟΚ σε 2-2, στο ματς απέναντι στην Κ19 του Άρη, έδωσε το δικαίωμα στους νεαρούς του “Δικεφάλου” να… χαρούν για λίγο, αλλά ο Δημήτρης Τσιπούρας ήταν αυτός που “άρπαξε” το “διπλό” για λογαριασμό του Άρη. Με ένα πολύ ωραίο σουτ διαμόρφωσε το 2-3 (στο 85′), δίνοντας έτσι την νίκη στους “κίτρινους”. Με αυτό το γκολ “σκότωσε” τους “ασπρόμαυρους”, όπως έχει κάνει και σε άλλα ματς κατά την διάρκεια της σεζόν. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Κ19 του Άρη.

Ο Τσιπούρας, ξάδελφος του αδικοχαμένου Άγγελου Τσιπούρα που είχε αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των “κιτρίνων”, μέχρι στιγμής έχει 8 γκολ σε 10 συμμετοχές. Άρχισε να ξετυλίγει το “κουβάρι” των μεγάλων δυνατοτήτων του από πέρυσι, όταν είχε 7 γκολ σε 6 συμμετοχές και φέτος (2021/22) έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στις νίκες της Κ19 του Άρη. Συγκεκριμένα, έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα έξι νικηφόρα παιχνίδια των “κιτρίνων” στο πρωτάθλημα.

Σε ένα εκ των θετικών αποτελεσμάτων του Άρη, αυτό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Τσιπούρας δεν σκόραρε καθώς είχε αντικατασταθεί στο 15′ λόγω τραυματισμού. Άνθρωποι που τον ζουν καθημερινά κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα εξελίξιμο παίκτη, ο οποίος έχει έφεση στο γκολ -όπως άλλωστε μαρτυρούν και τα νούμερά του- και μπορεί να αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις στην επίθεση. O Tσιπούρας εντάχθηκε στον Άρη μετά την θητεία του στη Ξάνθη, στην οποία μάλιστα είχε παίξει σε δύο ματς της “μεγάλης” ομάδας, εκτός από την Κ19 του συγκεκριμένου συλλόγου.

Τα τέρματα του Τσιπούρα στις φετινές νίκες του Άρη

Ιωνικός-Άρης 1-2 (2 γκολ)
Άρης-ΟΦΗ 2-1 (2 γκολ)
Λαμία-Άρης 0-4 (3 γκολ)
Βόλος-Άρης 0-1 (δεν σκόραρε)
Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (δεν σκόραρε αλλά έπαιξε μόλις 15′)
ΠΑΟΚ-Άρης 2-3 (1 γκολ)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button