Ερασιτέχνης

Τσιντάρης: “Ο Άρης φτάνει μέχρι τα Ηνωμένα Έθνη. Υποψήφιος για βράβευση”

Ο αθλητής της ομάδας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο του Άρη, Νίκος Τσιντάρης,φιλοξενήθηκε στο Yelow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για την εκδήλωση:

Μέχρι να αρχίσει ο τελικός ο δικός μας δεν ξεκουράστηκα. Την Παρασκευή έχουμε επίδειξη στο Κιλκίς. Τα πέντε άτομα της οργανωτικής ήμασταν 3 εβδομάδες δεν κοιμόμασταν. Ο,τι είδατε στο φάιναλ φορ πέρασε από εμάς.

-Για την διοργάνωση:

Μπορούν να γίνουν θαύματα. Όλα είναι θέμα συμπεριφοράς και χαρακτήρα. Θέλουμε να διοργανώνουμε εκδηλώσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πρέπει να θέλεις να το κάνεις και όχι αν μπορείς. Το τουρνουά ξεκίνησε από ένα ψέμα, από μία ιδέα. Αν το είχαμε εξ ολοκλήρου πάνω μας θα είχε εκτοξευθεί. Σαν Άρης διοργανώσαμε το καλύτερο φάιναλ φορ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά.

-Για τον Γκάλη και τη συνάντηση τους:

Ο Γκάλης από την πρώτη στιγμή κατευθείαν είπε ναι. Δεν περίμενε αυτή την υποδοχή. Αυτό που μας είπε είναι ότι δεν έχει ξαναδεί τέτοια διοργάνωση και Μπράβο. Οτι περάσαμε πολλά μηνύματα. Εκτός από το άθλημα το ίδιο το άθλημα προάγει και έναν πολιτισμό. Μπορεί ο κόσμος να μην το κατάλαβε ακόμη. Την επόμενη φορά πρέπει να έρθουν και να δουν αυτό που τους προτείνουμε.

-Για τον αν θα έρθει ο Γκάλης στον Άρη:

Είναι κάτι που δεν το ξέρω. Εμείς έχουμε ένα διοικητικό για να βελτιωθούμε και θα προγραμματίσουμε. Θέλουμε να κάνουμε και άλλες οργανώσει ίσως καλύτερες από αυτές που είδαμε. Και να έλθει μια εξυγίανση στο νεανικό τμήμα. Είναι κάτι εύκολο και θα γίνει και αυτό

-Για το νέο σύστημα στο μπάσκετ με αμαξίδιο:

Υπάρχουν δύο κατηγορίες η Α1 και η Α2. Εμείς είμαστε στις έξι πρώτες ομάδες. Η Α2 έχει 10 ομάδες με βόρειο και νότιο όμιλο, με μπαράζ ανόδου, καθόδου και φάιναλ φορ. Πρέπει να έχουμε 6 ομάδες δυνατές στην Α1 που να έχουν θέαμα και να είναι ανταγωνιστικές. Θέλουμε να παίζουμε με δυνατές ομάδες. Χωρίς τη συμβολή κάποιων ανθρώπων δεν θα γινόταν αυτό. Ο Βασίλης Κεχαγιάς και η κ. Νοτοπούλου μας βοήθησαν πάρα πολύ. Θα είναι και ο Μέγας Αλέξανδρος στην Α1. Δεν θα σας πούμε κάτι ακόμη για όλα αυτά που ετοιμάζουμε.

-Για τα πράγματα που διοργανώνουν μελλοντικά:

Υπάρχει κάτι που θέλουμε να συζητήσουμε. Μία διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη. Είναι δύο τομείς καινοτόμοι. Υπάρχει σκέψη να προταθούμε για βραβείο Ηνωμένων Εθνών για τους συλλόγους που κάνουν πολύ καλή δουλειά. Στο πλαίσιο του ISO υπάρχουν κάποιες δράσεις που πρέπει να πιάσουν στα Ηνωμένα Έθνη. Δεν έχει ξαναγίνει σε ομάδα αθλητική και ειδικότερα σε ομάδα αθλητικά ΑμεΑ.

-Για τον Σπύρο Κεφαλά:

Ο Σπύρος Κεφαλάς αναρρώνει. Αν τον είχαμε η ομάδα θα ήταν τελείως διαφορετική. Η ομάδα ήταν ακέφαλη. Ο Σπύρος είναι πλειμέικερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button