Ποδόσφαιρο

Τσιαντάκης: “Αναμφισβήτητα στο Big 5 ο Άρης, θα κριθεί στις λεπτομέρειες με Ολυμπιακό”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Τσιαντάκης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για την εποχή που έπαιζε στον Άρη:

Ήταν πολύ ωραίες εποχές τότε. Πέρασα πολύ καλά στον Άρη και είχαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Το κοινό ήταν θερμό, βοήθησε πολύ την ομάδα και κάναμε προσπάθεια πολύ μεγάλη. Θα έπρεπε να βγούμε Ευρώπη και δεν βγήκαμε για έναν μόνο πόντο. Βγήκε ο Απόλλωνας τότε. Είχαμε μεγάλα ονόματα στην ομάδα. Χάσαμε την έξοδο την τελευταία στιγμή.  Πάντα ενδιαφέρομαι για τον Άρη και θέλω να πηγαίνει καλά. Δεν άξιζε στον Άρη να είναι εκτός της Α Εθνικής. Είναι από τις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

-Για τον Άρη:

Ο Άρης είναι μέσα στο big 5. Σύμφωνα με την ιστορία αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

-Για το ΟΣΦΠ- Άρης:

Ο ΟΣΦΠ τα τελευταία χρόνια δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι. Είναι σε πτώση τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουν φύγει πολύ πρωτοκλασάτοι παίκτες που δεν αναπληρώθηκαν. Ο Άρης από την άλλη, μετά την περιπέτεια βρίσκεται σε καλό δρόμο, ειδικά τον τελευταίο καιρό.

-Για το παιχνίδι:

Πραγματικά δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Μακάρι να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

-Για τις περιπέτειες του Άρη και με την αλλαγή προπονητή:

Το ξεκίνημα δεν ήταν πολύ καλό, αλλά βρίσκεται σε ανοδική πορεία και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα. Ο Παντελίδης είναι χρόνια στα πράγματα και είναι καλός προπονητής για μένα. Μπορεί να βοηθήσει τον Άρη να πάει πιο ψηλά. Θα ανεβεί ακόμη περισσότερο ο Άρης.

-Για το αν υπάρχει κάποιος αντάξιος του στη σέντρα:

Η σέντρα είναι κάτι που ήταν έμφυτο για μένα. Μπορείς να την δουλέψεις και να την βελτιώσεις, αλλά πρέπει να το έχεις. Η σέντρα ήταν από τα δυνατά μου όπλα.

-Για το αν κράτησε σχέσεις:

Μιλάω με τον Σάββα Κωφίδη, τον Δημητριάδη και τον Κώστα Κωνσταντινίδη. Με κάποια παιδιά από τότε μιλάω. Προπονητής μας ήταν ο Φιρός εκείνη την εποχή.

-Για το αν χρειάζεται ένας σύλλογος παλιούς παίκτες κοντά του να τον στηρίξουν:

Συμφωνώ απόλυτα. Άτομα που έχουν παίξει μπάλα μπορούν να βοηθήσουν γιατί γνωρίζουν το αντικείμενο. Θεωρώ ότι ο Άρης πρέπει να έχει κάποιους παλιούς ποδοσφαιριστές δίπλα του να τον στηρίξουν.

-Για το ποδόσφαιρο και αν ασχολήθηκε παραπάνω με αυτό:

Θα μου άρεσε να ασχοληθώ παραπάνω με το ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς δεν το έκανα στην ώρα μου. Τώρα έχει περάσει ο καιρός, είναι αργά πλέον.

-Για το αν ο Άρης θα βγει στην Ευρώπη:

Το εύχομαι απόλυτα και με όλη μου την καρδιά. Θέλω να είναι ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί το αξίζει.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button