Ποδόσφαιρο

Τσεκάρει τον Ντουάρτε η ΑΕΚ, αρέσει στον Αλμέιδα η περίπτωση του

Την περίπτωση του Ντομίνγκος Ντουάρτε της Γρανάδα φαίνεται πως εξετάζει ένωση για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της.

Στην κορυφή της λίστας του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται η ενίσχυση της άμυνας με την απόκτηση ενός στόπερ να αποτελεί την άμεση προτεραιότητα της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες μία περίπτωση που εξετάζεται από τον αθηναϊκό σύλλογο και η οποία αρέσει στον Ισπανό τεχνικό είναι αυτή του 27 χρονου Ντομίνγκος Ντουάρτε που αγωνίζεται με την φανέλα της Γρανάδα η οποία φέτος υποβιβάστηκε στην Segunda Divisio.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι ενώ η ισπανική ομάδα δεν φαίνεται να συμβιβάζεται με ποσό κάτω των 2 εκατομμυρίων για την παραχώρηση του.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ΑΕΚ στην προσπάθεια τους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Αλμέιδα και να “χτίσουν” το ρόστερ που αυτός επιθυμεί έχουν εκδηλώσει στη Γρανάδα τον ενδιαφέρον για την απόκτηση του χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button