Μπάσκετ

Τσαϊρέλης: “Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει τον πρώτο και να χάσει από τον τελευταίο”

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε για την επίδραση που είχε ο κόσμος του Άρη στο σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και στη ψυχολογία των παικτών για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε:

Όλοι ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο απόγευμα, παίζαμε με τη τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Δείξαμε ότι το θέλαμε. Έχει μπει το “πρέπει” σε συγκεκριμένα παιχνίδια, υπήρχε λίγο περισσότερο άγχος, αλλά βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση κι αν δεν κάναμε κάποια λαθάκια στο τέλος, θα ερχόταν πιο εύκολα η νίκη.

Ρωτήθηκε αν σήμερα ήταν αντίπαλος πρώτα το Λαύριο ή η ίδια η ομάδα και παραδέχθηκε πως:

Ο εαυτός μας είναι πρώτα από όλα. Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει τον πρώτο και να χάσει από τον τελευταίο. Υπάρχει πίεση, το ξέρουμε αυτό, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε.

Για την ενέργεια του κόσμου και του ΑΣ Άρη είπε:

Τον ευχαριστούμε πολύ. Μας έδωσε ενέργεια, τη χρειαζόμασταν. Όσο για την οικονομική βοήθεια, τους ευχαριστούμε όλους. Και να μη γινόταν αυτό, εμείς θα συνεχίζαμε να παίζουμε, γιατί έχει δρόμο η χρονιά και πρέπει να σωθεί η παρτίδα. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να δείχνουμε ένα θετικό πρόσωπο και να σώσουμε την ομάδα. Είναι κι αυτό στο μυαλό μας.

Για τη δική του απόδοση δεν θέλησε να πει κάτι:

Κανένα σχόλιο. Είχαμε τόσο άγχος που ούτε καν περνάει από το μυαλό μας (η προσωπική απόδοση). Είτε βάζαμε 20, είτε βάζαμε 2 το ίδιο θα ήταν. Ακούγεται γραφικό, αλλά είναι η αλήθεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button