Ποδόσφαιρο

Τσατάλης για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ: «Έγινε πέναλτι και μάλιστα πολλαπλό, υπάρχει πόλεμος εντυπώσεων»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, με ανάρτησή του στα social media, κάνει λόγο για…πόλεμο εντυπώσεων και τριπλή παράβαση στο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Είναι μια σεζόν ως τώρα στην οποία οι αποφάσεις ειδικά για τα πέναλτι κρίνονται σε μεγάλο βαθμό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που δίνει η εξέταση από το V.A.R. Κι αυτό πάντα θα σηκώνει συζήτηση. Το πέναλτι στον αγώνα μας με τον ΟΦΗ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία καν. Υπάρχουν τρεις αντικανονικές επαφές (δύο σπρωξίματα κι ένα πάτημα), ενώ φέτος έχουν δοθεί πέναλτι με χρήση VAR για πολύ λιγότερο ξεκάθαρες περιπτώσεις και πολλές φορές μάλιστα.

Ο πόλεμος των εντυπώσεων είναι μέσα στο παιχνίδι, εντάξει. Όχι όμως στο σημείο να φτάσουμε να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ως δεδομένο (ούτε καν προς συζήτηση!) ότι πήρε η ΑΕΚ ανύπαρκτο πέναλτι! Στον Άμραμπατ έγινε πέναλτι, πολλαπλό μάλιστα και θα ήταν αξιοπερίεργο να είχε κληθεί προς επανεξέταση ο διαιτητής από τον VAR. Όπως ήταν αξιοπερίεργο, όταν κλήθηκε ο διαιτητής για το πέναλτι στον Γκατσίνοβιτς, στην Λιβαδειά»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button