ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τσάβι: “Αν δεν ονειρευόμουν το Τσάμπιονς Λιγκ, θα πήγαινα σπίτι μου”

Ψηλά έχει θέσει τους στόχους της Μπαρτσελόνα και για την επόμενη σεζόν ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Ερνάντεθ.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής των Καταλανών, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, για εμάς είναι προνόμιο να παίξουμε ξανά σε αυτή τη διοργάνωση. Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο γιατί η Πλζεν δεν έχει τίποτα να χάσει. Είχαμε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, τον πιο δύσκολο τα τελευταία χρόνια. να φτάσει τουλάχιστον στα νοκ άουτ του Champions League και να παλέψουμε. Ο κύριος στόχος τώρα είναι να περάσουμε από τη φάση των ομίλων, μετά θα δούμε, το όνειρο είναι δωρεάν και γιατί να μην μπορούμε να κερδίσουμε αυτόν τον διαγωνισμό, πρέπει όμως να ξεκινήσουμε κερδίζοντας τους τρεις βαθμούς αύριο».

Για την αίσθηση να αγωνίζεται στο Champions League: «Πολύς ενθουσιασμός, μας στοίχισε πέρυσι και πρέπει να εξασφαλίσουμε τους πρώτους τρεις βαθμούς αύριο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με αυτόν την διοργάνωση».

Αν μπορεί να ονειρευτεί την κατάκτηση του Champions League: «Θα αγωνιστούμε και θα ονειρευόμαστε την κατάκτηση του Champions League, διαφορετικά θα ήμουν σπίτι μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ να παίξουμε χωρίς να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ ταπεινοί. Η αίσθηση είναι πολύ καλή, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κάθε παιχνίδι θα είναι πόλεμος Θα αγωνιστούμε, αλλά και ονειρευόμαστε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button