ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τρομερή Μπαρτσελόνα, έκανε περίπατο επί της Μπάγερν

Παράσταση για ένα ρόλο στο Παλάου Μπλαουγκράνα, όπου η Μπαρτσελόνα επικράτησε 98-59 της Μπάγερν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague. Έτσι, οι Καταλανοί του Ρότζερ Γκριμάου διατήρησαν το απόλυτο ενώ η γερμανική ομάδα έχει πλέον ρεκόρ 2-2.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η «Μπάρτσα» απέκτησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μία μεγάλη διαφορά την οποία διατήρησε και αύξησε με χαρακτηριστική ευκολία στο υπόλοιπο του αγώνα.

Οι φιλονενούμενοι δν μπόρεσαν από την αρχή του αγώνα να ανταπεξέλθουν στην δυναμική της τριάδας Βέσελι, Σατοράνσκι, Τζαμπάρι Πάρκερ που έκαναν ό,τι ήθελαν.

Το ματς έπαψε να έχει ενδιαφέρον ως προς την τελική του έκβαση, από τα μέσα της 3ης περιόδου όταν η διαφορά άρχισε να «περιστρέφεται» γύρω από τους 30 πόντους. Η Μπάγερν είχε παραδοθεί οριστικά, το «χάσμα» έφτασε ακόμα και τους 40 πόντους (84-44, 5΄ πριν από το τέλος) και οι γηπεδούχοι πήραν μια νίκη πολύ πιο εύκολα απ΄όσο αναμενόταν.

Ο Γιαν Βέσελι χρειάστηκε να παίξει μόλις 12 λεπτά για να πετύχει 14 πόντους, 15 (σε 23 λεπτά) είχε ο Πάρκερ, 11 ο Γουϊλι Ερνανγκόμεθ και 9 με τρία τρίποντα ο Σατοράνσκι. Για τη Μπάγερν, απελπιστικά μόνος ο Σερζ Ιμπάκα με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ…

Τα δεκάλεπτα: 27-11, 43-27, 70-40, 98-59

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button