Διεθνή

Τρομερή ιδέα της Μπριζ για τα διαρκείας της επόμενης σεζόν

Η Μπριζ ανακοίνωσε ότι για κάθε ματς της επόμενης σεζόν που θα ακυρώνεται ή θα γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, οι κάτοχοι διαρκείας θα παίρνουν πίσω το 5% των χρημάτων που έδωσαν.

Τρόπους για να προσελκύσει κοινό για την επόμενη σεζόν ψάχνει ήδη η Μπριζ που έγινε η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε την καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας της. Οι Φλαμανδοί υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέφουν στους κατόχους των νέων διαρκείας το 5% του συνολικού αντιτίμου για κάθε παιχνίδι που αναβάλλεται, ακυρώνεται ή θα παιχθεί κεκλεισμένων των θυρών, μία κίνηση που έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από τους οπαδούς της.

Την ίδια στιγμή, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που έκανε η βελγική ομοσπονδία αναφορικά με τα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν που αναβλήθηκαν. Το 60% των κατόχων διαρκείας ζητά να αποζημιωθεί για τα 5 ή 6 παιχνίδια πλέι-οφ τα οποία είχε προπληρώσει, αλλά δεν είδε ποτέ. Το 66% εξ’ αυτών ζητά αυτό το ποσό να λογιστεί ως έκπτωση στο διαρκείας της επόμενης σεζόν, το 15% ζήτησε κουπόνια για είδη από την μπουτίκ ή τα καταστήματα των γηπέδων και μόνο το 15% ζήτησε τα λεφτά του πίσω, σε μία έρευνα που πραγματικά παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button