Ποδόσφαιρο

“Τριάρα” 20η νίκη και τελειώνει το… μαρτύριο

Ο Άρης κέρδισε τον Απόλλωνα Λάρισας με 3-0, έφτασε τις 20 νίκες στο πρωτάθλημα, το “δώρο” από την Πάτρα μπορεί να μην ήρθε, αλλά πλέον η μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου περνάει από την Άρτα την ερχόμενη Κυριακή, όπου με νίκη οι “κιτρινόμαυροι” θα είναι με τα… δύο πόδια πίσω στη φυσική τους θέση!

Την διάθεσή του να πετύχει από νωρίς ένα τέρμα έδειξε ο Άρης με την κεφαλιά του Πασά, να καταλήγει άουτ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Στο 9΄οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν την πρώτη σπουδαία ευκαιρία με τον Διαμαντόπουλο σε τετ α τετ -μετά από κάθετη του Βαλεριάνου- να πλασάρει και τον Φιρινίδη να αποκρούει με τα πόδια. Οτι δεν κατάφερε ο επιθετικός του Άρη στην πρώτη του ευκαιρία το πέτυχε στο 22΄όταν μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Πασά και γύρισμα σε κενή εστία έσπρωξε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Απόλλωνα για το 1-0! Στο 40′ δοκάρι για τον Άρη και χαμένη ευκαιρία να “κλειδώσει” τη νίκη από νωρίς! Σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φυρινίδη και έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τον Άρη. Χαμένη ευκαιρία με τον Ντούνη στο 49΄με τον Πλατέλλα τελικά να πετυχαίνει το 2-0 στο 52΄με εξαιρετικό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής! Εξαιρετική φάση στο 58΄για τον Άρη! σέντρα από τον Μπαργκάν από τα αριστερά, βολ πλανέ του Πλατέλλα μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ. Αν έμπαινε θα ήταν γκολ για… Όσκαρ. Τελικά αυτό, όμως, το πέτυχε ο Διαμαντόπουλος! Στο 72΄με εξαιρετική εναέρια προβολή μετά από σέντρα του Μπαργκάν, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φιρινίδη για το 3-0! Στη συνέχεια οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν συντήρηση δυνάμεων, κάτι απολύτως λογικό, καθώς ακολουθεί κι άλλο ματς και μάλιστα καθοριστικό την Κυριακή, καθώς με νίκη επί του Καραϊσκάκη, σφραγίζουν την άνοδο!

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Πασάς (46′ Μπαργκάν), Ντούνης, Πλατέλλας (73′ Κάσσος), Διαμαντόπουλος (77′ Μπαστακός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ. (Ν. Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Μαυρίας (77′ Κωτσιαρίδης), Λίταινας, Κανούλας (61′ Καμπέρης), Σουλίδης (68′ Κακάμης), Τσιλούλης

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Βοηθοί: Ζιγκερίδης (Κιλκίς) – Καρμίρης (Λέσβου)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button