Ερασιτέχνης

Τραγικός Α.Σ ΠΑΟΚ! Νομιμοποιεί τους κάφρους και παραδέχεται είσοδο

Με τραγική ανακοίνωση ο Α.Σ ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει στα όσα αποτρόπαια έγιναν σήμερα στον αγώνα πόλο Εφήβων με τον Άρη ενώ το μόνο που πέτυχε είναι να… νομιμοποιήσει τους κάφρους και να παραδεχτεί πως όντως υπήρξε είσοδος στο γήπεδο.

Διαβάστε εδώ:

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εκφράζει τον έντονο αποτροπιασμό του, για όσα ψευδή συκοφαντικά και αστήρικτα αναφέρει η κωμικοτραγική ανακοίνωση του ΑΣ Άρης, η οποία αφορά φιλικό τουρνουά εφηβικού πόλο, στο οποίο το Σωματείο μας αγωνίστηκε με την παιδική του ομάδα. Η αποχώρηση του αντιπάλου μας με αφορμή την είσοδο κάποιων φιλάθλων, που φώναζαν συνθήματα χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ούτε να απειλήσουν όπως ισχυρίζονται οι παραδοσιακοί συκοφάντες, δίνει κάκιστο παράδειγμα στους αθλητές, που μέσω του αθλητισμού πλάθουν και χαρακτήρα.

Παραβλέποντας την ουσία, οι αντίπαλοι μας επιδίωξαν μέσω των κλασικών προπαγανδιστικών μεθόδων, να βρουν άλλοθι για να ικανοποιήσουν διαχρονικά συμπλέγματα. Προφανώς τέτοιους χαρακτήρες θέλουν να διαμορφώσουν στα δικά τους παιδιά, να θυσιάσουν τη χαρά του παιχνιδιού στο βωμό των fake news. Το ότι οι αγώνες τέτοιου τύπου διεξάγονται συνήθως μεταξύ συγγενών και φίλων, δε σημαίνει πως τα κολυμβητήρια είναι πριβέ κλαμπ.

Προκαλούμε να εμφανιστεί έστω και ένας αθλητής, γονέας ή παρευρισκόμενος και να καταγγείλει επώνυμα και με λεπτομέρειες, όσα φαιδρά και ανυπόστατα περιγράφονται στην ανακοίνωση τους. Οι φιλικοί αγώνες δίνονται για να προετοιμαστούν οι ομάδες, όχι τα επιτελεία προπαγάνδας. Τόσες δεκαετίες μας έχουν δείξει πως το συνηθίζουν στα επίσημα παιχνίδια, ήρθε η στιγμή να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Από κοντά βέβαια συμπαραστάτες τα γνωστά ΜΜΕ, του γνωστού κέντρου, τα οποία προσπαθούν να κάνουν το άσπρο… κόκκινο, μιλώντας για τάγματα εφόδου και άλλες αηδίες.

Στο δια ταύτα καταγγέλλουμε ως απολύτως αναληθή την ύπαρξη κουκουλοφόρων, οι οποίοι απείλησαν τον οποιοδήποτε.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας σε μια ιδιαίτερα κουραστική μέρα για το Σωματείο μας, αφού πέντε τμηματά του αγωνίζονταν σε επίπεδο Α1 Εθνικής κατηγορίας σε πέντε διαφορετικά γήπεδα, σε πέντε διαφορετικά αθλήματα πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες.

Σε όλα τα παραπάνω ψευδή και συκοφαντικά φως θα ρίξει, όπως έχει καθήκον, η έκθεση της αρμόδιας αστυνομικής αρχής.

Υ.Γ. Ο αγώνας όταν διακόπηκε το σκορ ήταν 6-1 υπέρ του παιδικού τμήματος του ΠΑΟΚ, εναντίον του εφηβικού τμήματος του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button