Ποδόσφαιρο

Τραγικός Άρης! Η “αυτοκτονία” του αιώνα…

Οι “κίτρινοι” έχασαν δύο πέναλτι και αποκλείστηκαν μετά το 1-0 στη Λαμία

Ο Άρης “αυτοκτόνησε” στον δεύτερο προημιτελικό με τη Λαμία… Είχε το χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο ενώ επίσης έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να κάνει το 0-1. Η Λαμία, τελικώς, ήταν αυτή που σκόραρε με κεφαλιά του Τζανετόπουλου στην παράταση ενώ πριν την ολοκλήρωση αυτής, οι “κίτρινοι” είχαν και δεύτερη μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι που κέρδισε ο Γκάμα. Ο τελευταίος το έχασε και ακολούθως ο Γκάνεα δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Γενικότερα, έγιναν απίθανα πράγματα για να χαθεί αυτή η πρόκριση, με απίστευτη αναποτελεσματικότητα από πλευράς των “κιτρίνων”.

Kακή εκτέλεση πέναλτι από Καμαρά και μεγάλη χαμένη ευκαιρία για το 0-1

Στο 10′ ο Άρης προσπάθησε να γίνει απειλητικός με τον Μαντσίνι αλλά ο τελευταίος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 11′ πέρασε ανεκμετάλλευτο το φάουλ που κέρδισε η Λαμία και στο 15′ ο Άρης κέρδισε πέναλτι. Ο Καμαρά πάσαρε στον Μπερτόγλιο ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και ο Μπεχαράνο ήταν αυτός που έκανε την παράβαση.

Ο Καμαρά στο 16′ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά αυτή ήταν κακή και η μπάλα έφυγε άουτ! Μετέπειτα, ο Σιαμπάνης στο 21′ “έσωσε” τους “κίτρινους” από το 1-0, έχοντας εξαιρετική αντίδραση σε σουτ του Ταϊρόν. Στο 32′ ήταν κακή η κεφαλιά από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν κερδίσει κόρνερ ενώ στο 33′ το σύνολο του Μάντζιου κέρδισε το πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Γρηγορίου απομάκρυναν μετά την εκτέλεση του Μαντσίνι ενώ ο Σούντγκρεν στο 35′ προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους από τα δεξιά, πάσαρε στον Γκαρσία όμως ο τελευταίος καθυστέρησε χαρακτηριστικά και δεν απειλήθηκαν οι γηπεδούχοι. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο το σουτ του Εντιαγέ κατέληξε στην αγκαλιά του Σαράνοφ και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως σκορ (0-0).

Διαμαρτυρίες για φάση που η μπάλα φάνηκε να περνάει την γραμμή και μετά… παράταση

Στο 48′ ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να “γράψει” το 0-1. Ο Μαντσίνι εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Εντιαγέ βρέθηκε ανενόχλητος στην “καρδιά” της άμυνας της Λαμίας ωστόσο η κεφαλιά του κατέληξε στην αγκαλιά του Σαράνοφ. Μετά από λάθος του Γκαρσία, πήρε την μπάλα ο Ρόμανιτς και στην συνέχεια της φάσης ο Σαραμαντάς βρέθηκε στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο από γωνιακή θέση, με την Λαμία, έτσι, να έχει μια σημαντική στιγμή. 

Στο 59′ η κεφαλιά του Μπράμπετς δεν ήταν καλή ενώ στο 63′ σε φάση που έγινε μπροστά στα καρέ της Λαμίας, ο Σαράνοφ “έκοψε” την μπάλα καθώς κατευθυνόταν προς τα δίχτυα. Η μπάλα φάνηκε να περνάει την γραμμή, όμως ο διαιτητής δεν έδειξε σέντρα και από πλευράς Άρη υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες. Στο παιχνίδι είχε περάσει ο Ιτούρμπε ενώ στο 72′ ο Καμαρά έκανε καλό γύρισμα από τα δεξιά και ο Γκαρσία αφότου… αδράνησε, μετά έχασε την μπάλα.

Ο Αργεντινός αντικαταστάθηκε από τον Γκάμα ο οποίος στο 79′ δεν “έπιασε” καλά το σουτ έπειτα από επικίνδυνη σέντρα του Μαντσίνι. Ο Μάντζιος “έριξε” στο παιχνίδι και τον Ματίγια και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα (0-0) στην κανονική διάρκεια.

Eίχε τελικές αλλά κακά τελειώματα, έχασε και δεύτερο πέναλτι!

Στο 96′ η μπάλα έφτασε την μπάλα, σούταρε με το δεξί αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, σε μια αρκετά καλή φάση για τους “κίτρινους”. Η κεφαλιά του Φαμπιάνο στο 99′ ήταν αδύναμη και στο 101′ ο Άρης κέρδισε δύο σερί κόρνερ, που πέρασαν ανεκμετάλλευτα για το σύνολο του Μάντζιου. Στο 103′ ο Καμαρά πήρε την μπάλα στο κέντρο, έτρεξε μέχρι την αντίπαλη περιοχή και πάσαρε στον Γκάμα αλλά το σουτ του ήταν κακό.

Στο 104′ ο Άρης κέρδισε φάουλ σε καλή θέση από τα αριστερά, ο Ματίγια ήταν αυτός που το εκτέλεσε και ο Σαράνοφ με δυσκολία απέκρουσε. Ο Μάντζιος πέρασε στο παιχνίδι και τον Μάνο ενώ οι γηπεδούχοι έδιωξαν την μπάλα μετά από κακό κόρνερ του Γκάμα. Ο Άρης συνέχιζε να πιέζει προκειμένου να πετύχει το γκολ της πρόκρισης και στο 112′ ο Ιτούρμπε σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. 

Ο Σούντγκρεν παραχώρησε κόρνερ στο 117′ και ο Τζανετόπουλος πήρε την κεφαλιά διαμορφώνοντας το 1-0. Λίγο πριν την λήξη ο Σαράνοφ είχε εντυπωσιακή αντίδραση σε σουτ του Ιτούρμπε και μετά ο Γκάμα κέρδισε πέναλτι. Ο Πορτογάλος το έχασε και ο Γκάνεα πήρε το ριμπάουντ αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα! Αυτές ήταν οι τελευταίες φάσεις στο ματς…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button