Ποδόσφαιρο

Τρίτος στα εισιτήρια ο Άρης και πρώτος στη Β. Ελλάδα (pic)

Oι λεπτομέρειες που αφορούν τον μέσο όρο εισιτηρίων του πρωταθλήματος

Έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Εθνικών Ομάδων, ο Άρης επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το ματς (20/11, 19.30) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο κόσμος των “κιτρίνων” καλείται να δώσει βροντερό παρών στο “Κλεάνθης Βικελίδης” προκειμένου να στηρίξει το σύνολο του Άκη Μάντζιου, που έχει ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα.

Δεδομένου, πως ακολουθεί εντός έδρας αγώνας για τους “κίτρινους”, είναι μια καλή αφορμή να δούμε δεδομένα που αφορούν την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Ο Άρης, λοιπόν, είναι τρίτος -στο πρωτάθλημα- στον μέσο όρο εισιτηρίων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχει δημοσιεύσει η Super League στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Οι “κίτρινοι” έχουν 8.605 εισιτήρια ανά αγώνα ενώ στην πρώτη και στην δεύτερη θέση, βρίσκονται ο Ολυμπιακός (13.337 εισιτήρια ανά ματς) και η ΑΕΚ (11.584 εισιτήρια ανά ματς) αντίστοιχα, με τους δύο συλλόγους να έχουν στάδιο με μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σχέση με το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μέχρι στιγμής, ο Άρης έχει παίξει ένα ντέρμπι στο “σπίτι” του, αυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό ενώ σχετικά με τα εντός έδρας ντέρμπι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό (καθώς και τον ΠΑΟΚ, αλλά το ματς με τον “Δικέφαλο” ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας) και η “Ενωση” έχει υποδεχτεί τον Άρη.

Πάντως, σε ό,τι αφορά την Β. Ελλάδα, οι “κίτρινοι” είναι πρώτοι στον μέσο όρο εισιτηρίων, μιας και ο ΠΑΟΚ (τέταρτος στον μέσο όρο εισιτηρίων) έχει 8.232 εισιτήρια ανά ματς, έχοντας παίξει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Παρακάτω ο πίνακας με επίσημα στοιχεία της Super League

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button