Ποδόσφαιρο

Τρία χρόνια χωρίς τον Τόσκο

Σαν σήμερα, στις 5 Ιανουαρίου του 2020 και μετά από τον αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ, ο φίλος του Άρη και της Μπότεφ, Τόσκο Μποζατζίνσκι, δολοφονείται.

Πριν από τρία χρόνια, μετά από τη νίκη του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ με 4-2 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ο Βούλγαρος φίλος του Άρη και της Μπότεφ, Τόσκο, δε θα ξαναγυρνούσε ποτέ στην πατρίδα του, από την οποία και ήρθε για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Στην Παραλία της Θεσσαλονίκης και μάλιστα στην περιοχή του Ποσειδωνίου, ο Τόσκο μαζί με φίλους του καταδιώχθηκε και χτυπήθηκε άγρια από οπαδούς του ΠΑΟΚ και λίγο αργότερα ο Τόσκο χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, χτύπημα που του στέρησε την ίδια του τη ζωή.

Τα τραύματα του Τόσκο μετά το χτύπημα ήταν θανάσιμα, με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο να φτάνει τελικά να του στερεί την ίδια του τη ζωή, καθώς κάποιοι θεώρησαν πως δεν έπρεπε να κυκλοφορεί με κιτρινόμαυρα ρούχα στην πόλη.

Σήμερα, 5 Ιανουαρίου του 2023, έχουμε θρηνήσει μια ακόμη δολοφονία, αυτή του Άλκη Καμπανού, με ευχή όλων να είναι πως το αίμα αυτών των παιδιών, θα είναι το τελευταίο που θα χυθεί με αφορμή τις ομάδες, τις οποίες κάποιοι θεώρησαν λόγο δολοφονικής επίθεσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button