Ποδόσφαιρο

Τρέχει…ο Άρης για το θέμα των ανανεώσεων

Τρέχει… για τους «κιτρινόμαυρους» το θέμα των ανανεώσεων γιατί πολλά είναι τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι.

Από τον διψήφιο αριθμό συμβολαίων που ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι, στον Άρη έχουν αποφασίσει ποιους παίκτες θέλουν να κρατήσουν και την επόμενη σεζόν.

Στην λίστα αυτοί είναι οι Ματίγια, Γκάμα, Κόρχουτ, Κουέστα και Λάρσον. Η περίπτωση του Ιντέγε είναι εξ΄αρχής δύσκολη, καθώς το φετινό του συμβόλαιο δεν μπορεί να το καλύψει ο Άρης και την επόμενη σεζόν.

Επομένως, γίνεται αντιληπτό πως γι αυτούς τους παίκτες θα γίνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να ανανεώσουν και να παραμείνουν στην ομάδα.

Μάλιστα και οι πέντε είναι θετικοί να παραμείνουν, το έχουν μεταφέρει στους ιθύνοντες του Άρη, αλλά παρατηρούνται κάποιες διαφορές στο οικονομικό σκέλος, οι οποίες με αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν να πάψουν να υφίστανται.

Ο Άγγελος Χαριστέας είναι σε επαφή με κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά και τους εκπροσώπους του. Μάλιστα, προ ημερών τους μετέφερε πως σύντομα θα είναι σε θέση να καταθέσει τις τελικές προτάσεις από πλευράς Άρη, προκειμένου να γίνουν και οι τελικές συζητήσεις, ώστε να αποφασιστεί ποιοι θα παραμείνουν υπογράφοντας νέο συμβόλαιο και ποιοι όχι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button