Ποδόσφαιρο

“Τρέλα για τον Άρη από την Φινλανδία! Ερχόμαστε να ζήσουμε το καυτό Χαριλάου”

Ο Αριστείδης Κλαούντιο, φίλαθλος του Άρη που ζει στην Φινλανδία τα τελευταία επτά χρόνια, μίλησε για τον… ξεσηκωμό των κιτρινόμαυρων και την έλευση φιλάθλων από την Σκανδιναβία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”:

“Ζω εδώ και επτά χρόνια στο Τάμπερε της Φινλανδίας, αλλά η αγάπη μας για τον Άρη παραμένει ζωντανή. Από την κλήρωση του πρωταθλήματος περιμέναμε την ακριβή ημερομηνία, γιατί όλοι ξέρουμε τι γίνεται στην Ελλάδα, με τις ημερομηνίες. Με το που βγήκαν τα εισιτήρια αμέσως τα κλείσαμε. Πήρα εγώ, αλλά και άλλοι δυο Φινλανδοί που έχουν μάθει τι σημαίνει Άρης και τι σημαίνει ο κόσμος του!”

Για την… μύηση των φιλάθλων από την Φινλανδία είπε:

“Τους μίλησα για τον Άρη, για τον κόσμο του, για το Κλεάνθης Βικελίδης και την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Είδαν βίντεο με την κερκίδα του Άρη και τρελάθηκαν. Θέλουν να το ζήσουν και ετοιμάζονται να το κάνουν! Περιμένουμε πως και πως να βρεθούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να ζήσουμε το παιχνίδι, να ζήσουμε το καυτό Χαριλάου. Κανείς μας δεν σκέφτηκε το κόστος, αν και όλη η εκδρομή θα μας κοστίσει 500 ευρώ. Μαζεύαμε λεφτά για τον Άρη και θα έρθουμε με χαρά”.

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Άρη:

“Να στηρίζει την ομάδα σε κάθε παιχνίδι, όπως κάνει. Ο Άρης θέλει τον κόσμο στο πλευρό του και η στήριξη θα πρέπει να είναι συνεχής… Φέτος η ομάδα είναι πολύ καλή και θα κάνει σπουδαία πράγματα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button