Μπάσκετ

Τρέλα: “Έσπασαν” τα τηλέφωνα στην ΚΑΕ Άρης για τα εισιτήρια! Πότε θα κυκλοφορήσουν

Ανυπόμονος ο κόσμος εν όψει του αγώνα Άρης-Κολοσσός

Τι αν υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι να γίνει το ματς με τον Κολοσσό… Το ενδιαφέρον του κόσμου για τα εισιτήρια είναι τεράστιο και οι φίλοι της ομάδας ζητούν επιτακτικά να “κυκλοφορήσουν” οι κάρτες εισόδου για το παιχνίδι με τους Ροδίτες. Στην κυριολεξία, επικρατεί μια… τρέλα εν όψει του αγώνα, που θα διεξαχθεί μετά τα Χριστούγεννα.

Έχουν “σπάσει” τα τηλέφωνα στην ΚΑΕ Άρης, με τον κόσμο να ρωτάει πότε θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια. Η ίδια απορία εκφράζεται και μέσω email, αλλά και με… κάθε άλλο τρόπο προκειμένου οι φίλαθλοι να ενημερωθούν για την ημερομηνία που θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια, αφού ετοιμάζονται να (ξανά)γεμίσουν το Παλέ.

O EΣΑΚΕ ανακοινώνει την ημερομηνία και μετά… άμεσα διαθέσιμα τα εισιτήρια

Τι γίνεται σε αυτό το θέμα; Στον Άρη περιμένουν ο ΕΣΑΚΕ να ενημερώσει επισήμως για την ημερομηνία που θα γίνει το παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό. Αυτό έως τώρα, δεν έχει συμβεί. Με το που γίνει επισήμως γνωστό από την Λίγκα, έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Άρη ώστε άμεσα (ακόμη και την… επόμενη μέρα) να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Κολοσσό.

Εάν ο ΕΣΑΚΕ είχε ενημερώσει για το πότε θα γίνει το ματς με τους Ροδίτες, ακόμη και… σήμερα θα ήταν διαθέσιμες οι κάρτες εισόδου, αφού οι “κίτρινοι” είναι έτοιμοι να δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο να “εξαφανίσει” τα εισιτήρια από… πολύ νωρίς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button