Μπάσκετ

Το Yellow Radio στην Ευελπίδων για τη δικαστική μάχη του Λάσκαρη! Πήρε προθεσμία για τις 11 Δεκεμβρίου… «Όλα θα πάνε καλά» δήλωσε

Το Yellow Radio βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο κτίριο της Ευελπίδων στην Αθήνα με τον Γιώργο Σπέντζο για τη δικαστική μάχη του Νίκου Λάσκαρη! Με συνεχείς ανταποκρίσεις από την πρωτεύουσα κατέγραψε όλο το ρεπορτάζ λεπτό προς λεπτό!

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης πήρε την δικογραφία και προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 Δεκεμβρίου… «Όλα θα πάνε καλά» δήλωσε στον ρεπόρτερ του Yellow Radio αποχωρώντας από την Ευελπίδων συνοδεία του δικηγόρου του.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Η πολύ σοβαρή δικαστική διαμάχη του ζεύγους Νίκου Λάσκαρη και Τζόρτζιας Ευσεβίου με τον Λετονό επιχειρηματία, Μίχαλς Σούμποτινς μπήκε από σήμερα σε έναν καινούριο κύκλο, λόγω της κλήσης του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ στην ανακρίτρια.

Πριν λίγο παρουσιάστηκαν οι Νίκος Λάσκαρης και Τζόρτζια Ευσεβίου, παρέλαβαν την δικογραφία και ορίστηκε η απολογία τους στις 11 Δεκεμβρίου. Το παρών επίσης έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Παπακυριακής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button