ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Το Yellow Radio βελτιώνεται, αναπτύσσεται, εκσυγχρονίζεται!

Κάθε μέρα που περνάει, κάθε 24ωρο που κυλάει αποτελούν για το Yellow Radio πεδία δράσης, εγρήγορσης, αφορμές για να βελτιώνεται, να αναπτύσσεται, να εκσυγχρονίζεται!

Εκτός από το αυτονόητο για εμάς «συμβόλαιο τιμής», το οποίο υπηρετούμε με πίστη σε ότι αφορά την ανεξάρτητη, αντικειμενική και μαχητική ενημέρωση των φίλων ακροατών, όλες τις ώρες της ημέρας, όλες τις μέρες του χρόνου, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου και της ανάπτυξης του, το μεγάλο μας «στοίχημα» ήταν, είναι και θα παραμένει οι υψηλής ποιότητες τεχνικές υπηρεσίες.

Τέσσερα χρόνια μετά την γέννηση του ραδιοφώνου των Αρειανών, μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε στους χιλιάδες ακροατές, ότι τεχνικά το Yellow Radio βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό τεχνικό επίπεδο σε ότι αφορά την ποιότητα του σήματος, την λειτουργία των εφαρμογών του, αλλά και την τεχνική πληρότητα και τις δυνατότητες του σάιτ (yellownews.gr).

Ήταν μια δύσκολη αποστολή, το γνωρίζουμε. Δεν κάναμε πίσω. Σήμερα με χαρά μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι το αποτέλεσμα αυτής της αποστολής βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο, παρουσιάζοντας τις βελτιώσεις που επιθυμούσαμε και τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό, γεγονός που κατατάσσει το Yellow Radio ανάμεσα στα κορυφαία της χώρας, πάντα σε ότι αφορά τις τεχνικές υποδομές και δυνατότητες του.

Άλλωστε, είμαστε από την πρώτη στιγμή στην λογική ότι οι ιδέες είναι καλές, μόνο όταν αυτές γίνονται πράξεις. Από λόγια και εκθέσεις ιδεών, όλη η οικογένεια του Άρη έχει χορτάσει, «διψώντας» για τις πράξεις και τα έργα.

Με αυτό το σκεπτικό βαδίσαμε, περάσαμε πολλά εμπόδια, συνεχίζουμε να βαδίζουμε, γνωρίζοντας ότι ο «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Με βάση το τελευταίο γνωρίζουμε ότι ο πήχης ανεβαίνει καθημερινά. Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε πολλά περισσότερα να κάνουμε, αλλά γι αυτό είμαστε εδώ. Για να συνεχίσουμε την σκληρή προσπάθεια, παίρνοντας δύναμη από τους χιλιάδες ακροατές, την υψηλή ακροαματικότητα και φυσικά την στήριξη των χορηγών μας!

Οι επενδύσεις σε τεχνικό υλικό αλλά κυρίως σε προσθήκες από ικανά στελέχη δεν θα σταματήσουν ΠΟΤΕ. Από Σεπτέμβριο θα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα…

Mείνετε συντονισμένοι…!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button