ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Το Yellow Radio ανοιχτό σε όλες τις απόψεις

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για μια ακόμη φορά το αυτονόητο. Το Yellow Radio ήταν, είναι και θα είναι ανοιχτό σε όλες τις απόψεις. Γι αυτό το βασικό λόγο «γεννήθηκε» στα δύσκολα, γι αυτό τον λόγο θα συνεχίσει να βαδίζει στα δύσκολα.

Σε ότι αφορά το θέμα της σημαίας, φιλοξένησε μια επιστολή, ακροατή, άσχετα με το περιεχόμενο της. Το Yellow Radio δεν λογοκρίνει, ούτε θα λογοκρίνει κανέναν, άσχετα με τις προσωπικές απόψεις των στελεχών του, αφού κοινό σημείο όλων μας είναι ο ΑΡΗΣ. Η ιδέα του Άρη, η ανάπτυξη του συλλόγου είναι τα κοινά μας «θέλω» και η κοινή μας αγωνία.

Φυσικά και θα φιλοξενήσει οποιαδήποτε άλλη γνώμη στο θέμα της σημαίας ή άλλο θέμα που απασχολεί, αρκεί φυσικά να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Είναι ανοιχτό λοιπόν και (προς) καλεί τον κάθε ακροατή ([email protected]), εφόσον επιθυμεί να εκφράσει την άποψη του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, προτρέπουμε για το εξής αυτονόητο: να ξεκινήσει συζήτηση και η άντληση ενέργειας και δράσης με έναν προσανατολισμό: την προσπάθεια του Άρη, τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται σε ποδόσφαιρο με Ατρόμητο και μπάσκετ με ΑΕΚ και το πώς η οικογένεια του συλλόγου θα μείνει ισχυρή και κυρίως ΕΝΩΜΕΝΗ.

Στην λογική του κουκουλώματος δεν ακολουθήσαμε και ούτε θα ακολουθήσουμε. H αδιαφορία και η ΑΠΑΘΕΙΑ προκάλεσαν τερατογενέσεις στο σωματείο. Έτσι ξεκινήσαμε πριν 4 χρόνια και έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε. Από το παρελθόν ξέρουμε ότι κάθε νέο και καινούργιο θα δεχτεί επιθέσεις. Δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω στα ιδανικά μας και στην φιλοσοφία μας.

Ο ΑΡΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button