Μπάσκετ

Το ”χρυσό” παιδί Δημήτρης Φλιώνης ζωντανά στο Yellow Radio

Ο Δημήτρης Φλιώνης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή Yellow News.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη:

Μεγάλη επιτυχία και σχετικά εύκολη όπως φάνηκε στα δικά μας μάτια σωστά;

Ναι έτσι φάνηκε, φάνηκε ότι είχαμε ικανότητα και καταφέραμε με έναν εμφατικό τρόπο να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ωστόσο δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο δείχνουνε γιατί υπάρχει πολύ δουλειά πίσω από αυτό και το να το κάνεις να φαίνεται εύκολο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.

Είναι μια επιτυχία που ζητούσε ο Δημήτρης Φλίωνης;

Ναι την ήθελα πάρα πολύ εγώ προσωπικά και όλα τα παιδιά. Και την ευχαριστήθηκα περισσότερο από αυτήν του Βόλου καθώς μεγαλώνουμε και συνειδητοποιούμε  περισσότερα.

Γενικότερα είναι από τις ποιο επιτυχημένες εθνικές ομάδας σωστά;

Ναι η αλήθεια είναι ότι έχουμε διάρκεια, είμαστε αρκετά χρόνια όλα τα παιδιά σε αυτήν την ομάδα, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα και τα καταφέραμε σε μια ακόμα διοργάνωση και σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες και ταλέντο σε αυτή την ‘’φουρνιά’’, και ελπίζουμε ότι με σωστή δουλειά και σωστά μυαλά να φτάσουμε σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο να φτάσουμε ψηλά και να κατακτήσουμε και άλλα τρόπαια.

Ο Δημήτρης Φλιώνης που θα αφιέρωνε αυτήν την επιτυχία;

Ευχαριστούμε όλοι μαζί και εγώ προσωπικά τον Δημήτρη Καρβέλα που μας έδωσε μεγάλη δύναμη, επίσης το αφιερώνω στους γονείς μου που με στηρίζουν τόσα χρόνια και με βοηθάνε.

Δημήτρη πως είναι μετά από 14 χρόνια που φοράς την κίτρινη φανέλα του Άρη να φοράς μια άλλη χρώματος μπλε παρόλο που είναι της εθνικής;

Κοιτάξτε τα καλοκαίρια μου εδώ και αρκετά χρόνια είναι γαλανόλευκα αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου με άλλο χρώμα φανέλας έχω δεθεί με τον Άρη.

Πως είναι να είσαι από 6 χρονών σε μια ακαδημία και να φτάνεις μετά από χρόνια να παίζεις στην πρώτη ομάδα;

Νιώθω σαν στο σπίτι μου, το νιώθω σπίτι μου, έτσι το αισθάνομαι και πραγματικά είναι κάτι ξεχωριστό. Αυτήν την ομάδα την νιώθω οικογένεια μου και την πονάω.

Επειδή από μικρό παιδί πήγαινες γήπεδο ποιον αγώνα θυμάσαι ποιο πολύ;

Θυμάμαι έναν αγώνα Άρης- Τσσκα Μόσχας για την Ευρωλίγκα που έπαιζε και ο Παπαλουκάς εκεί.

Παπαλουκάς, Γιαννάκης η Διαμαντίδης ποιόν επιλέγεις σαν καλύτερο play maker;

Εντάξει είναι πολύ δύσκολη ερώτηση αυτή δεν μπορώ να επιλέξω κάποιον ήταν και οι τρείς εκπληκτικοί παίκτες και είναι και οι τρείς πρότυπα για μένα και χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεργαστώ με τον έναν από αυτούς και θα έχω την τιμή να τον γνωρίσω από κοντά.

Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα η συνεργασία σου με τον Παναγιώτη Γιαννάκη;

Όλοι οι Έλληνες ξέρουν τι σημαίνουν αυτοί οι δύο αθλητές και εγώ από την μεριά μου γνωρίζω αρκετά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες φέτος αλλά ήσουν ένα πρόσωπο που συζητήθηκε αρκετά με καλό τρόπο και πήρε πολλά θετικά σχόλια, και αυτό γιατί όλοι περίμεναν να σου δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής αφού όλοι πιστεύουν στο ταλέντο σου το εισέπραττες αυτό από τον κόσμο;

Ναι το εισέπραττα, βέβαια δεν είναι το τι φαίνεται στα ‘’φώτα’’ της δημοσιότητας γιατί η δουλειά που γίνεται και πίσω από τις κάμερες και δεν εννοώ μονό στα παιχνίδια αλλά και στην προπόνηση, η βοήθεια που είχα από τους προπονητές αλλά και από τον Πρίφτη με έχουν βοηθήσει να βελτιωθώ πάρα πολύ και με έχουν κάνει έτοιμο έτσι ώστε όταν να χρειαστεί να παίξω και όταν πάρω τον ρόλο μου να μπορώ να ανταποκριθώ.

Φέτος στα πλέϊ οφ σε ρίξανε στα ‘’βαθειά’’ αφού είχες αρκετό χρόνο συμμετοχής και τα πήγες πολύ καλά, ήταν αυτό μια επιβράβευση για όλη την προσπάθεια και δουλειά που έχεις κάνει;

Σίγουρα ήταν επιβράβευση αλλά οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες για όλους και δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αλλά είναι πολύ σημαντικό να δίνονται ευκαιρίες με χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά όπως εμένα και θεωρώ πως ήταν ένα καλό  πρώτο βήμα.

Ήταν ένα αντικείμενο συζήτησης εκεί στην Εθνική με τα άλλα παιδιά, καθώς στις ομάδες σας οι προπονητές σας δεν σας δίνουν ευκαιρίες ενώ κάνετε θαύματα στην Εθνική;

Ναι ήταν καθώς το άγχος που επικρατεί για αυτό το θέμα είναι πολύ μεγάλο σε όλους μας, και είναι σίγουρα κάτι που μας απασχολεί. Γιατί ο παίκτης δεν φτιάχνεται σε ένα Καλοκαίρι αλλά χρειάζεται προσπάθεια και χρόνο συμμετοχής σε όλη την σεζόν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button