Ποδόσφαιρο

Το φετινό “όπλο” του ΠΑΣ Γιάννινα και η… αποστολή του Άρη

Ο τομέας που ξεχωρίζει την τρέχουσα σεζόν ο προσεχής αντίπαλος των “κιτρίνων”

Ο Άρης έχει μπροστά του τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα που έχει “μαζέψει” μέχρι στιγμής 13 βαθμούς και έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες σε 9 παιχνίδια. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του προσεχούς αντιπάλου των “κιτρίνων” την τρέχουσα σεζόν, είναι η αμυντική του συμπεριφορά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δεχτεί έξι γκολ στο πρωτάθλημα (σε τέσσερις αγώνες κράτησε ανέπαφη την εστία του) και μαζί με τον Άρη, διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα της Super League.

Το σύνολο του Άκη Μάντζιου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έδειξε να δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες, αλλά από τότε υπάρχει ξεκάθαρη βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα των “κιτρίνων”. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα με “σφιχτή” άμυνα, τον καθιστά έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Ολα, βέβαια, εξαρτώνται από την απόδοση του Άρη…

Ο οποίος καλείται να δείξει τo αγωνιστικό προφίλ που παρουσίασε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, να “πνίξει” τον αντίπαλο και να είναι αποτελεσματικός στις τελικές προσπάθειες που θα “φτιάξει”. Ενα γρήγορο γκολ, όπως έγινε απέναντι σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό, σαφώς και θα απλοποιήσει το έργο του Άρη, μιας και ο ΠΑΣ Γιάννινα στην συνέχεια θα αναγκαστεί να “ανοιχτεί”. 

Η ομάδα του Μάντζιου είχε “γνωριστεί” φέτος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο φιλικό παιχνίδι που είχε γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Τότε, ο Άρης είχε κερδίσει με 4-1.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button