Ποδόσφαιρο

Το ταξίδι στο Βέλγιο και ο Άρης

Για το Βέλγιο αναχώρησε σήμερα ο Ούγκο Σόουζα, προκειμένου να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένεια του. Το ταξίδι όμως του Πορτογάλου  βάζει νέα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον του στον Άρη.

Ο Ούγκο Σόουζα πραγματοποιεί φέτος μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Άρη. Έτσι έστρεψε πάνω του τα βλέμματα πολλών συλλόγων τόσο της Ελλάδος (Ατρόμητος, Ξάνθη), όσο και του εξωτερικού. Ειδικά σύλλογοι της Βορειοδυτικής Ευρώπης έστρεψαν εξετάζουν την περίπτωση του Πορτογάλου αμυντικού.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές, πως η περίοδος που αγωνίστηκε στο Βέλγιο, με την Μπέβερεν, είναι από τις καλύτερες της μέχρι τώρα καριέρας του και θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Επιθυμία του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να κρατήσει τον Πορτογάλο αμυντικό και τα επόμενα χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης, μάλιστα ήδη έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις με τον αντζέντη του Ίλια Ίβιτς.

Βέβαια ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένος να κάνει οικονομική υπέρβαση ώστε να κρατήσει το Σόουζα. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι απαιτήσεις του 25 χρονού επιθετικού απέχουν πολύ από την προσφορά της ΠΑΕ.

Ωστόσο μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αναμένεται σε μεγάλο βαθμό να ξεκαθαρίσει η παραμονή του Σόουζα στον Άρη.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button