Ποδόσφαιρο

Το σχέδιο του Χαριστέα για τις Ακαδημίες που φέρνει την ανάπτυξή τους

Ευρωπαϊκών προτύπων σχέδιο έχει ο Άγγελος Χαριστέας για την ενδυνάμωση των Ακαδημιών και την αναζήτηση ταλέντων από εκεί.

Στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να αναδείξει ποδοσφαιριστές από τα μικρότερα τμήματα του Άρη με συγκεκριμένες ενέργειες.

Ήδη ο Χαριστέας συναντιέται σε συχνή βάση με τους υπεύθυνους όλων των τμημάτων και μαθαίνει για την πορεία των νεαρών ποδοσφαιριστών, όμως στο μυαλό του έχει κάτι πιο ουσιαστικό.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, θέλει να κάνει φιλικά, αρκετά συχνά, μεταξύ της Κ19 ή της Κ17 έναντι της ανδρικής ομάδας, με παίκτες όμως που δεν παίρνουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Αυτό ωφελεί και τις δύο πλευρές, διότι πρωτίστως οι νεαροί παίκτες δοκιμάζονται με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ανεβάζουν την απόδοσή τους, ενώ ακόμα οι παίκτες της ανδρικής ομάδας θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό και θα είναι έτοιμοι να πάρουν λεπτά συμμετοχής στην ενδεκάδα.

«Μέσα στο διάστημα αυτό συναντήθηκα με τους υπεύθυνους των ακαδημιών, όπως θα γίνει από εδώ και στο εξής κάθε εβδομάδα, θα είμαστε πάνω από τις ακαδημίες, όπως έγινε και με μένα που βγήκα από τα σπλάχνα του Άρη.

Θα γίνεται αρκετά συχνά ένα ματς της πρώτης ομάδας με την Κ19, με όσους δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, για τον α ή β λόγο» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button