Ποδόσφαιρο

Το συγκινητικό βίντεο του ΠΣΑΠΠ με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης που τίμησαν τη μνήμη του Άλκη (vid)

Το συγκινητικό βίντεο του ΠΣΑΠΠ με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης που τίμησαν τη μνήμη του Άλκη (vid)

 «Τα τελευταία λόγια του Άλκη θα μας στοιχειώνουν για πάντα και θα μας θυμίζουν πως κανένα χρώμα, καμιά ομάδα και κανένα σύμβολο δεν είναι ανώτερα από την αξία της ανθρώπινης ζωής», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΠΣΑΠΠ μαζί με το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε.

Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης βρέθηκαν εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, Απόλλων Πόντου) στέλνοντας το μήνυμά τους κατά της βίας.

Μετά από πρωτοβουλία του ΠΣΑΠΠ μαζί με τον πρόεδρό του, Γιώργο Μπαντή, εκπρόσωποι των ομάδων της συμπρωτεύουσας βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη. Οι Βιεϊρίνια, Σιαμπάνης, Μανώλης και Άγγελος Παπαστεριανός καθώς ο Δημήτρης Αμαραντίδης, τίμησαν τη μνήμη του και φώναξαν «ποτέ ξανά», ενώ υπήρξε και γυναικεία εκπροσώπηση από τη Θωμαή Βαρδάλη από τον ΠΑΟΚ και τη Γιάσνα Τζόρτζεβιτς από τον Άρη.

Ο ΠΣΑΠΠ ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο με την κίνηση αυτή και στην ανάρτησή του ανέφερε:

«Η Ελλάδα θρηνεί για την ύπουλη και άνανδρη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας.

Ο Γιώργος Μπαντής, πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Αντελίνο Βιεϊρίνια, Μάριο Σιαμπάνη, Αγγελο Παπαστεριανό, Μανώλη Παπαστεριανό, Δημήτρη Αμαραντίδη, Γιάννη Καλαϊτζίδη και Βασίλη Φράγκο που εκπροσώπησαν ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή και Απόλλων Πόντου αντίστοιχα και τις ποδοσφαιρίστριες Θωμαή Βαρδαλή και Γιάσνα Τζόρτζεβιτς του ΠΑΟΚ και του Αρη αντίστοιχα, επισκέφθηκαν το σημείο της στυγνής δολοφονίας του αδικοχαμένου νεαρού και τίμησαν τη μνήμη του.

Τα τελευταία λόγια του Άλκη θα μας στοιχειώνουν για πάντα και θα μας θυμίζουν πως κανένα χρώμα, καμιά ομάδα και κανένα σύμβολο δεν είναι ανώτερα από την αξία της ανθρώπινης ζωής».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button