Γενικά

Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη στη μητέρα του Άλκη

Στα ποντιακά έστειλε μήνυμα συμπαράστασης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη απευθυνόμενη στην μάνα του 19χρονου Άλκη, Μελίνα Κακουλίδου.

«Πήρα το αίτημα φιλίας της από νωρίς χθες το πρωί και έπεσα από τα σύννεφα» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η Κούλα Αρμουτίδου -Τοπαλούδη συγκλονισμένη από το “άγρον χαπάρ” που αναστάτωσε την οικογένεια της στο άκουσμα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η μάνα του αδικοχαμένου Άλκη ζητούσε συμπαράσταση από την μάνα της Ελένης προκειμένου να ενώσει τον πόνο της με την συνάδελφο της Κούλα.

«Αμέσως σκέφτηκα το Γολγοθά που την περιμένει μας είπε η μητέρα της Ελένης σκέφτηκα την τραγωδία που θα ζήσει .Άρχισα να την παρηγορώ γιατί ξέρω τι θα περάσει από τώρα και στο εξής», είπε χαρακτηριστικά η κα. Τοπαλούδη.

Η εξομολόγηση της Κούλας, σύμφωνα με τα όσα είπε,  ήταν ανατριχιαστική για άλλη μια φορά Ήρθαν στο μυαλό της όλες εκείνες οι φρικτές μνήμες, από την ώρα που πρωτάκουσε το μαντάτο.

«Μόνο σκοτάδι έχω από τότε στο μυαλό μου. Δεν υπάρχει ζωή, δεν υπάρχει καθημερινότητα, το όνειρο, η ελπίδα. Μας οδήγησαν στα τάρταρα. Σ ένα βραδύ μέσα μου τα πήρανε όλα, αυτά τα τέρατα. Αν ήμουν η μάνα του Ροδίτη ή του Αλβανού θα ντρεπόμουν να αντικρίσω το φως του ήλιου. Αν ήμουν η μάνα όλων αυτών των ανθρωπόμορφων τεράτων όπως και αυτού που αφαίρεσε η ζωή του Άλκη θα τους στραγγάλιζα με τα ίδια μου τα χέρια .Θα έλεγα σκοτώστε τα, αφανίστε τα από προσώπου γης. Δεν μπορεί να βαραίνουν αυτή την κοινωνία αυτό το χώμα. Τα ισόβια τα εννοώ εγώ η μάνα της Ελένης και μιλώ και για λογαριασμό όλων των μανάδων που στείλανε στον τάφο τα παιδιά τους μέσα από βασανισμούς και δολοφονίες».

ΠΗΓΗ: mynews.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button