Μπάσκετ

Το ρεκόρ του Τζόουνς και του Άρη

Τα ρεκόρ του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό κατέγραψε ο ΕΣΑΚΕ, με τον Λάκι Τζόουνς να σημειώνει μια κορυφαία επίδοση για τη φετινή Basket League.

-Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ με τα 32 αμυντικά ριμπάουντ που είχε στο «Παλέ» έφτασε στην κορυφαία επίδοση της σεζόν στην οποία έφτασε νωρίτερα στο Ρέθυμνο και το Λαύριο Aegean Cargo.

-Μόνο πέντε δεύτερες επιθέσεις κατόρθωσε να κάνει ο Άρης, στη χαμηλότερη επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος (έξι είχε χθες ο Κολοσσός H Hotels κόντρα στον Χολαργό). Είναι έτσι η ομάδα με το αρνητικό αλλά και το θετικό ρεκόρ επιθετικών ριμπάουντ –είχε 16 στο ματς του Λαυρίου στην πρεμιέρα.

-Ήταν γενικά ένα παιχνίδι με ένταση και πολλά λάθη. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο ομάδες είχαν από 18 λάθη, στη χειρότερη επίδοση της φετινής Betshop Basket League. 17 είχε ο Ήφαιστος στην πρεμιέρα και ο Πανιώνιος χθες στη Λήμνο.

-Τα εννιά κλεψίματα που καταγράφηκαν στη στατιστική του Άρη συνιστούν ισοφάριση της κορυφαίας φετινής επίδοσης στην οποία έφτασε και στις δύο αγωνιστικές ο Χολαργός.

-Τέσσερα από τα εννιά κλεψίματα των γηπεδούχων έκανε ο Λάκι Τζόουνς, επίδοση που συνιστά ρεκόρ για το φετινό Πρωτάθλημα. Από τρία είχαν στην πρεμιέρα Μιλουτίνοφ, Λαρεντζάκης και ο Γκρίφιν χθες.

-Στον αντίποδα όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν πήραν ούτε πόντο από επιθετικά ριμπάουντ επίδοση που βέβαια αποτελεί αρνητικό ρεκόρ περιόδου. Δύο είχε λίγο νωρίτερα από δεύτερες επιθέσεις ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button