Μπάσκετ

Το Ρέθυμνο σκέφτεται να αποχωρήσει από την Basket League

Εκτός της Basket League σκέφτεται να μείνει η ομάδα του Ρεθύμνου με τον Κωστή Ζομπανάκη να δηλώνει πλήρως απογοητευμένος από την εικόνα του φετινού πρωταθλήματος αλλά και από όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ.

Την πρόθεση του να αποχωρήσει το Ρέθυμνο από την Basket League θα συζητήσει σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ ο Κωστής Ζομπανάκης.

Πρόκειται για μια από τις πιο σωστές (από κάθε άποψη) ομάδες της φετινής σεζόν με τον μεγαλομέτοχο της να δηλώνει πλήρη απογοήτευση από την εικόνα του ελληνικού μπάσκετ αλλά και από αυτά που έχουν συβμεί. Χαρακτηριστικά έλεγε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να επενδύει σε ένα πρωτάθλημα τόσο χαμηλού επιπέδου με τόσα -φανερά και κρυφά- προβλήματα και εδώ και αρκετούς μήνες ζύγιζε όλα τα δεδομένα.

Όλα δείχνουν πως ο Ζομπανάκης είναι έτοιμος να πάρει την μεγάλη απόφαση και να ανακοινώσει σήμερα την αποχώρηση του Ρεθύμνου από την Basket League ενώ δεν αποκλείεται να διεκδικήσει έναν ηγετικό ρόλο για την επόμενη μέρα του αθλήματος στη χώρα, ακόμη και ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button