ΔιεθνήΜπάσκετ

Το πρώτο επίσημο NBA fan club στην Ελλάδα!

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και η διοργάνωση του NBA, ανακοίνωσαν την έναρξη του πρώτου NBA fan club στην Ελλάδα, το οποίο θα προσφέρει διάφορα προνόμια σε εκείνους που αγαπούν το πρωτάθλημα!

Όσα δήλωσε το NBA:

«πρόκειται για ένα δωρεάν ψηφιακό πρότζεκτ αφιερωμένο στους φίλους του ΝΒΑ σε όλη τη χώρα, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο σχετικά με το πρωτάθλημα, θα μπορούν να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και να συμμετέχουν σε συναρπαστικές μπασκετικές εμπειρίες.

Οι φίλαθλοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα nbafanclub.gr, να κάνουν την εγγραφή τους δωρεάν και να αρχίσουν να απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, όπως καθημερινά άρθρα για καυτά θέματα του πρωταθλήματος από τοπικούς συνεργάτες όπως το Shake n’ Bake, αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επίσημο κανάλι του ΝΒΑ στο YouTube, καθώς και ένα εβδομαδιαίο ενημερωτικό newsletter με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις ομάδες και τους παίκτες. Επιπλέον, θα έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικά βίντεο μέσω των οποίων θα μπορούν να βελτιώσουν τις μπασκετικές τους δεξιότητες και θα μπορούν να κατεβάζουν wallpapers του NBA στον τον υπολογιστή και το κινητό τους.

Τα μέλη θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο εβδομαδιαίο «NBA Quiz» αλλά και στο «NBA Picks», όπου θα προβλέπουν τους νικητές των αγώνων του ΝΒΑ κάθε Σαββατοκύριακο. Αν απαντούν σωστά, θα διεκδικούν συλλεκτικά NBA δώρα.»

Όσα είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για το εγχείρημα:

«είναι σπουδαίο ότι το NBA αναγνωρίζει την αφοσιωμένη κοινότητα φιλάθλων στην Ελλάδα, οι οποίοι προσφέρουν ανεπανάληπτη υποστήριξη σε εμένα και τους συμπαίκτες μου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που οι φίλαθλοι του NBA στην Ελλάδα έχουν πλέον ένα επίσημο Fan Club για να μοιράζονται την αγάπη τους για το παιχνίδι» ενώ ο NBA Head of Fan Engagement and Direct-to-Consumer for Europe and the Middle East, Γιώργος Αϊβάζογλου, εξήγησε: «Μετά τους τελευταίους ιστορικούς τελικούς του ΝΒΑ, στους οποίους δύο Έλληνες παίκτες κατέκτησαν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ για το 2021 και εκπροσώπησαν τη χώρα τους στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, η δημοτικότητα του ΝΒΑ στην Ελλάδα βρίσκεται στα ύψη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button