Ποδόσφαιρο

Το πρόγραμμα για την Κόλος Κοβαλίβκα πριν τον αγώνα με τον Άρη στο Χαριλάου

Στις 17 Σεπτεμβρίου (21:00), ο Άρης υποδέχεται την Κόλος Κοβαλίβκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον νοκ-άουτ αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι «κιτρινόμαυροι» μέχρι εκείνο το παιχνίδι, θα έχουν δώσει πέντε φιλικά προετοιμασίας (το ένα είναι σήμερα με τον Βόλο) και πολύ πιθανό να διεξαχθεί και το ματς της πρεμιέρας της Super League 1 στο οποίο υποδέχονται την Λαμία στο Χαριλάου.

Από την άλλη πλευρά, η Κόλος που ήδη έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο ουκρανικό πρωτάθλημα μετρώντας μία ήττα στην 1η αγωνιστική από την Σαχτάρ Ντόνετσκ με 3-1, μέχρι τις 17 του μηνός έχει μπροστά της άλλα τρία παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η αντίπαλος του Άρη έχει δύο φιλικά και ένας ματς πρωταθλήματος. Σήμερα και μεθαύριο στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα θα αντιμετωπίσει της Ντιναμό Κιέβου εκτός έδρας (5/9) και Σαχτάρ εντός (7/9). Υπενθυμίζεται πως η ουκρανική ομάδα επικράτησε στο χθεσινό φιλικό επί της Ομπολόν Κιέβου με 3-1.

Πέντε μέρες πριν έρθει στην Θεσσαλονίκη για τον β’ προκριματικό κόντρα στους «κιτρινόμαυρους«, η Κόλος θα παίξει το δεύτερο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Λβιφ εντός έδρας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button