Ποδόσφαιρο

Το πρόβλημα του γκολ συνεχίζει να υπάρχει

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να σκοράρουν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στα φετινά πλέι-οφ.

Τότε είχε χάσει 1-0 από τον Ολυμπιακό, 3-0 από την ΑΕΚ, 1-0 από τον Ιωνικό ενώ είχε σκοράρει στην ήττα με 1-2 από τον Παναθηναϊκό. Φέτος έχει αγωνιστεί σε Καραϊσκάκη, Χαριλάου κόντρα στους πράσινους και χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Μάλιστα κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ οι παίκτες του Άρη είχαν 11 τελικές αλλά μόλις τρεις είχαν ουσία, μεε Οντουμπάτζιο και Φετφατζίδη στο Φάληρο και την ευκαιρία του Σαβέριο χθες στην OPAP Arena.

Ενδεικτικά είναι και τα νούμερα των xGoals, με 0,19 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και 0,15 στο χθεσινό παιχνίδι με την Ένωση, αποτελώντας τις πιο χαμηλές επιδόσεις της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Ο αστερίσκος που μπαίνει στους τελευταίους τρεις αγώνες είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης ναι μεν δεν σκόραρε αλλά τελείωσε το ματς με 20 τελικές και 1,57 xGoals, αδικούμενος από τους αριθμούς και την εικόνα που είχε επιθετικά.

Όπως και να έχει πάντως ο Άρης καλείται να βρει άμεσα λύσεις στο θέμα γκολ διότι πέρα από το γεγονός πως απομένει ακόμα ένας γύρο πλέι οφ έρχεται ο μεγάλος στόχος του κυπέλλου που για να το κατακτήσει θα πρέπει να σκοράρει!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button