Απόψεις

Το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών

Το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών, ένα πρωτάθλημα που θα δίνει πλέον 5 ευρωπαϊκά εισιτήρια με τα 2 εξ αυτών να είναι για το UEFA Champions League.

Μεγάλο ανταγωνισμό θα έχει το πρωτάθλημα της Super League 1 της νέας χρονιάς και ο Άρης πρέπει να είναι προετοιμασμένος αλλά και σε θέση να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί για αυτό.

Φυσικά, δε μπορούμε να μιλήσουμε για μεταγραφολογία ακόμη και για το πως θα μπορούσε να κινηθεί ο Άρης, όσο βασανίζει ακόμη τον σύλλογο η υπόθεση Ντουρμισάι, αλλά σίγουρα πρέπει να ξέρει πώς να κινηθεί βάση νοοτροπίας.

Η ομάδα του Άρη, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας και εάν τερματίσει σε αυτή φέτος, θα είναι η 2η συνεχόμενη χρονιά που θα βρίσκεται σε αυτή και στις πρώτες 3 μετά από πολλά χρόνια.

Το γεγονός αυτό, μπορεί να πει κάποιος πως δεν έχει μεγάλη σημασία καθώς μέχρι στιγμής και η θέση 3 και η θέση 4 στη βαθμολογία, δίνουν το ίδιο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αυτό όμως είναι λάθος.

Η νοοτροπία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και η αντιμετώπισή της από τους υπόλοιπους αλλάζει ριζικά αν βγει 2 συνεχόμενα 3η ή 2 συνεχόμενα χρόνια 4η και από άποψη τηλεοπτικών συμβολαίων, και χορηγιών αλλά και νοοτροπίας ολόκληρου του συλλόγου.

Ο Άρης σε αυτήν την περίπτωση, θα κυνηγάει την επόμενη χρονιά, κάτι που έκανε ήδη 2 χρονιές πριν και θα μπορούσε η διοίκηση να θέσει τα δεδομένα ακόμη πιο ψηλά, λέγοντας πως θα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, δηλαδή τη 2η θέση, μια θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Όλα αυτά δεν είναι υπεροψίες, ένα σωστά δομημένο project μιας ομάδας, χτίζεται κυρίως μακροχρόνια, λάθη θα γίνουν, στραβά θα έρθουν, δεν είπε κανένας το αντίθετο, παρόλα αυτά, η ομάδα του Άρη φαίνεται πως έχει ένα project το οποίο προχωρά και πρέπει να στοχεύσει στο προαναφερόμενο.

Η στήριξη του βασικού κορμού της ομάδας (με βάσεις στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο) και ενίσχυση ποιοτική και όχι απαραίτητα ακριβή, θα είναι η συνταγή που θα πρέπει να εκτελέσει ο Άρης για να καταφέρει να…δέσει το γλυκό.

Παρόλα αυτά όμως, τα play-off δεν έχουν καν κλείσει το πρώτο τους μισό, ο Άρης θα πρέπει να δει κάθε ματς ένα-ένα ώστε να πετύχει τον μακροχρόνιο στόχο του, την εδραίωση στην πρώτη 3άδα της βαθμολογίας, μια εδραίωση που μπορεί να του δώσει όχι μόνο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και ένα λόγο να ονειρευτεί και να στοχεύσει…όσο πιο ψηλά μπορεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button