Ποδόσφαιρο

Το προφίλ του Άρη από τα “μάτια” της Κόλος: “Ο «Θεός του Πολέμου» και τι πρέπει να γνωρίζετε”

Το ιστορικό και αγωνιστικό προφίλ του Άρη ανέλυσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Κόλος Κοβαλίβκα!

Η ουκρανική ομάδα μέσω του football.ua παρέθεσε στους φίλους της μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του επικείμενου αντιπάλου τους.

Ξεκινά με την ίδρυση του Άρη λέγοντας πως είναι ένας σύλλογος με πολύ μεγάλη ιστορία πάνω από 100 χρόνια και πως πήρε το όνομα του από τον Θεό του Πολέμου ενώ παράληλα αναφέρεται και στα χρώματα της ομάδας, το κίτρινο και το μάυρο και τι συμβολίζουν.

Στην συνέχεια, δίνεται βάση στον κόσμο του Άρη. Γράφεται πως ο Άρης έχει μια μεγάλη βάση φιλάθλων σε ολόκληρη την Ελλάδα, που αριθμείται πάνω από ένα εκατομμύριο.

Επιπλέον στο άρθρο γίνεται λόγος για τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων», Μίχαελ Ένινγκ όπου παρατίθεται ένα μικρό βιογραφικό του Γερμανού με τα όσα έκανε τόσο στον Άρη όσο και στις προηγούμενες ομάδες που ήταν ενώ μετά αναφέρεται αναλυτικά και το φετινό ρόστερ της ομάδας.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται για δύο παίκτες του Άρη που έχουν αγωνιστεί στο ουκρανικό πρωτάθλημα και αυτοί είναι οι Φακούντο Μπερτόγλιο και Μπρούνο Γκάμα. Όπως γράφεται, ο Αργεντίνος λόγω ενός τραυματισμού του, δεν είχε πολλές συμμετοχές με την Ντιναμό ενώ αντιθέτως ο Γκάμα είχε πολύ καλύτερη παρουσία με την φανέλα της Ντνίπρο.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα από την επίσημη ιστοσελίδα της Κόλος Κοβαλίβκα πατώντας εδώ!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button