Ποδόσφαιρο

Το Πανόραμα της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League Κ15 και η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άρης

H ανάδειξη του Πρωταθλητή Κ15 θα γίνει από την Τελική Φάση (Final Four) του Πρωταθλήματος Super League K15 αγωνιστικής περιόδου 2023-24, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/5/2024 (ημιτελικοί) και την Τρίτη 21/5/2024 (τελικός) στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”.

Ο Άρης κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά με το παιχνίδι να πραγματοποιείται στις 4 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YouTube.

Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League Κ15. Κάτι που μπορείτε αναλυτικά να το δείτε πατώντας ΕΔΩ

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω ονομαστικών προσκλήσεων και συστήματος διαπίστευσης.

**Για τους ημιτελικούς αγώνες της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League K15, δεν υπάρχουν τιμωρημένοι.

Όσον αφορά τον Άρη:

Ο Άρης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Super League K15 βρέθηκε στην τρίτη θέση με 22 βαθμούς και τέρματα 28-38. Πήρε το εισιτήριο για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος μέσω Αγώνων Μπαράζ καθώς επικράτησε κατά σειρά με 4-0 επί του Μακεδονικού και 1-0 επί του Πανσερραϊκού. Για την ομάδα του Στράτου Γιαπουτζή, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Νίκος Κάλφας και Παναγιώτης Κυριαζής με επτά γκολ με τον Κωνσταντίνο Βοριαζίδη να έχει τις περισσότερες συμμετοχές (20).

Στράτος Γιαπουτζής (Προπονητής):


«Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή της ομάδας μας στην τελική φάση.
Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν η συνεχής βελτίωση και εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας.

Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, ξεπερνώντας καθημερινά τις προκλήσεις, καταφέραμε να βρισκόμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Κ15 της Super League. Αισθάνομαι ότι οι κόποι μας ανταμείβονται.

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και τα τμήματα υποδομής οφείλουν να είναι αντίστοιχα του ονόματός του.

Η προσπάθεια δεν σταματά. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, δίνοντας και στη συνέχεια τον καλύτερό μας εαυτό».

Σωκράτης Γέργος (Αρχηγός):


«Εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες μου θα ήθελα να πω ότι όλοι μας είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση του Άρη στο Final Four.

Ήταν μια δύσκολη σεζόν, καθώς υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά στο τέλος καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε με επιτυχία και πλέον βρισκόμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Κ15 στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή στο Final Four ήταν το όνειρό μας από την αρχή της χρονιάς και κάναμε τα πάντα για να το πετύχουμε.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα έχει ο ημιτελικός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όμως θα τα δώσουμε όλα, προκειμένου να προκριθούμε στον τελικό και να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην κορυφή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button