Ποδόσφαιρο

Το παλεύει ακόμη για Παπέ Σεΐχ!

Μπορεί τα γαλλικά δημοσιεύματα να ανέφεραν χθες ότι η μεταγραφή του Σενεγαλέζου μέσου «ναυάγησε» για τον Άρη, αλλά υπάρχουν ακόμη ελπίδες για την απόκτησή του.

Ο Άρης τα έχει βρει με τη Λυών σε μία μορφή συνιδιοκτησίας για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και υπήρχε η αίσθηση ότι δεν θα αργούσε να συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής. Ο Σεΐχ όμως ξέροντας ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, θα ήθελε να επιλέξει αυτός την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις των ανθρώπων του Άρη με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή συνεχίζονται και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί σημείο επαφής.

Ο εκπρόσωπος του Σενεγαλέζου, που είναι ο ίδιος που έφερε τον Καμαρά, διαπραγματεύεται σκληρά και θέλει φυσικά να πετύχει το καλύτερο δυνατό deal για τον πελάτη του. Μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει ο Άρης πρέπει να ολοκληρώσει τις περισσότερες από τις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει να κάνει, καθώς στις 31/01 ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε άλλες ομάδες και θα υπάρχει στη συνέχεια ένα δεκαήμερο για όσους είναι ελεύθεροι…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button