Διεθνή

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Λάκη

Η Ελληνίδα τενίστρια με 2-1 ηττήθηκε από την Αλεξ Εαλα, Νο.2 του κόσμου στα juniors και ολοκλήρωσε την περιπέτειά της στους «16» στο US Open.


Δεν τα κατάφερε η Μιχαέλα Λάκη. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από το Νο.2 του κόσμου στα juniors, Αλεξ Εαλα με 2-1 σετ (4-6, 7-5, 6-4) και ολοκλήρωσε στoυς «16» την περιπέτειά της στο US Open.
Η 16χρονη τενίστρια στο δεύτερο σετ είχε match point , αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε. Η Αλεξ Εαλα από τις Φιλιππίνες γύρισε το παιχνίδι, το έστειλε σε τρίτο σετ και πήρε τη νίκη με 6-4.

Το έργο της Μιχαέλας Λάκη ήταν εξαιρετικά δύσκολο από την αρχή, καθώς είχε απέναντί ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα του παγκοσμίου τένις, με την Αλεξ Εαλα να θεωρείται αυτή τη στιγμή ως το μεγαλύτερο project της ακαδημίας του Ράφαελ Ναδάλ.
Η τενίστρια από τις Φιλιππίνες ξεκίνησε το παιχνίδι καλύτερα και προηγήθηκε με 2-0 σετ games, αλλά η Λάκη γύρισε το παιχνίδι. Πήρε τα επόμενα πέντε games και με 5-2 και έφτασε μια… ανάσα από το 1-0. Η Αλεξ Εαλα μείωσε σε 5-4, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια παρέμεινε ψύχραιμη, κράτησε το σερβίς της και έκανε το 1-0 στα σετ με 6-4.
Στο δεύτερο σετ η Εαλα προηγήθηκε με 2-0 και 4-2, αλλά η Μιχαέλα ισοφάρισε σε 4-4. Στη συνέχεια μάλιστα προηγήθηκε με 5-4 και είχε ματς πόιντ (30-40) στο σερβίς της αντιπάλου της. Η Φιλιππινέζα το έσωσε και ισοφάρισε σε 5-5, ενώ με δύο ακόμα games έφτασε στο 7-5 και ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η Μιχαέλα πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Η Εαλα με την ψυχολογία στα ύψη προηγήθηκε με 5-2 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η Ελληνίδα τενίστρια μείωσε σε 5-4 και σέρβιρε για το 5-5, αλλά η τενίστρια από τις Φιλιππίνες έκανε μπρέικ και έφτασε στη νίκη με 6-4 .

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button