Προγνωστικά

Το «μπαμ» στη Νίκαια, η εκδίκηση της Γιουνάιτεντ και το ξέσπασμα της Ρεάλ

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ενώ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα συναντιούνται ξανά μετά από λίγες μέρες. Επίσης, η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει επιστροφή στις νίκες μετά την παρθενική φετινή ήττα στο πρωτάθλημα και η Κάντιθ μοιάζει με ιδανικό θύμα για να ξεσπάσει. Τέλος, για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Παρτίζαν των Ομπράντοβιτς και Παπαπέτρου. 

Οι παρακάτω αγώνες προσφέρονται για στοιχηματισμό από την πλατφόρμα του Stoiximan. 

946. Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00)

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Βόλος προέρχεται από τη χορταστική ισοπαλία 2-2 με τη Λαμία, που τον άφησε για δεύτερη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη για δεύτερη φορά στη σεζόν. Ο ΠΑΣ γνώρισε ήττα εντός προγράμματος από τον ΠΑΟΚ και πιέζεται ιδιαίτερα στη βαθμολογία. Μεγαλύτερη ποιότητα διαθέτουν οι γηπεδούχοι, όμως θα αποφύγουμε τον υποψιασμένο άσο και θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.10. (Fonbet).

957. Ιωνικός – ΠΑΟΚ (21:30)

Επιστροφή εντός συνόρων. Ο Ιωνικός πήρε επιτέλους την πρώτη νίκη (2-0 με τον ΟΦΗ), θα προσπαθήσει να τις διπλασιάσει για να χτίσει μομέντουμ. Παραμένει σιωπηρά τιμωρημένος από τη διοίκηση ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Άοσμαν. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες (2-0 τον ΠΑΣ), έχοντας για ένα ημίχρονο καλή εικόνα. Πάντως, πέρυσι την «πάτησε» στη Νίκαια και με την έλλειψη σταθερότητας που παρουσιάζει φέτος δεν θα μας κάνει εντύπωση αν συμβεί το ίδιο. Για τους πιο επιφυλακτικούς μπορούν να επιλέξουν τον άσο με κάλυψη, οι υπόλοιποι τον παίζετε «ξερό» σε σούπερ απόδοση 5.25 (Bet365).

961. Μάντσεστερ Γιουν. – Άστον Βίλα  (22:00)

Οι δύο ομάδες συναντιούνται μετά το Πρωτάθλημα και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Γιουνάιτεντ την προηγούμενη Κυριακή ηττήθηκε 3-1 από την Άστον Βίλα, η οποία είχε για πρώτη φορά τον Έμερι στον πάγκο. Διαφορετικό το αποψινό ματς και οι δύο ομάδες αναμένεται να προβούν σε ροτέισον. Σαφώς μεγαλύτερο το βάθος στο ρόστερ των γηπεδούχων και σε συνδυασμό με την έδρα, θα ποντάρουμε στη ρεβάνς τους. Ο άσος με το Over 1,5, φτάνει στο 1.91, απόδοση που μας… κάνει. (Stoiximan).

962. Ρεάλ Μαδρίτης – Κάντιθ (22:30)

Κλείνουμε με Ισπανία. Η Ρεάλ έρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, 3-2 από τη Βαγιεκάνο. Μάλιστα, είδε την Μπαρτσελόνα να την προσπερνά στη βαθμολογία και μετά την προχθεσινή νίκη της να αποσπάται κατά 5 βαθμούς. Η Κάντιθ το… παλεύει, προέρχεται από το 0-0 με τη Χετάφε. Είναι βελτιωμένη, με μόλις μία ήττα στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, όμως παραμένει σταθερά εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ απόψε θα έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Περιμένουμε ξέσπασμα της Ρεάλ, παρά την απουσία του Μπενζεμά. Το ποντάρισμά μας θα πάει στον άσο με ασιατικό χάντικαπ 2 γκολ σε απόδοση 1.86. (Βet655).

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button