Μπάσκετ

Το ματς που “πιάνει” η ανακοίνωση Πλεύρη και τα… μεγάλα παιχνίδια στο Παλέ

Τι γίνεται στον μπασκετικό Άρη σχετικά με την μειωμένη πληρότητα στα γήπεδα

Όπως όλοι οι σύλλογοι, έτσι και στον Άρη περίμεναν τις οριστικές ανακοινώσεις για το ζήτημα της πληρότητας των γηπέδων. Οι “κίτρινοι” βασίζονται πολύ στην προσέλευση του κόσμου και οποιαδήποτε απώλεια στα έσοδα από τα εισιτήρια, σίγουρα είναι ένα αρνητικό ζήτημα.

Η ανακοίνωση του Πλεύρη για 10% πληρότητα στα γήπεδα, από τις 3 Γενάρη έως τις 16 Γενάρη, “πιάνει” το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών, καθώς είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Παλέ στις 8/1. Σε αυτόν τον αγώνα, θα έχουν δικαίωμα να το παρακολουθήσουν περίπου 500 φίλοι του Άρη. Ουσιαστικά, ένα μέρος των κατόχων διαρκείας (υπολογίζονται στους 1.500). Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο είναι αυτή η απόφαση, σχετικά με την μειωμένη πληρότητα γηπέδων, να ισχύσει για το συγκεκριμένο διάστημα (3-16 Γενάρη) και να μην συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμη.

Από την κυβέρνηση άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυστηροποιηθούν τα μέτρα, με τους αγώνες να διεξάγονται και πάλι κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό θα είναι τεράστιο πλήγμα… Όσον αφορά τα “μεγάλα” ματς (ντέρμπι), οι “κίτρινοι” έχουν εντός έδρας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία, μετά την αναβολή), το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 5/2 και το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 9/4. Επίσης, στο Παλέ υπάρχει και το αρκετά “εμπορικό” παιχνίδι με τον Προμηθέα στις 12/3. 

Αν τα μέτρα για περιορισμό στον αριθμό θεατών, δεν “κρατήσουν” για το διάστημα 3-16 Γενάρη και διατηρηθούν ή αυστηροποιηθούν, τότε θα υπάρχει “ζημιά” για όλους τους συλλόγους, πόσο μάλλον για τον Άρη καθώς το Παλέ με μεγάλη πληρότητα φιλάθλων, αποτελεί μια συνηθισμένη εικόνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button