Ποδόσφαιρο

Το μήνυμα του Super 3: “Ενότητα, αντεπίθεση και υψηλοί στόχοι”

Έκτακτη εκπομπή είχαν σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί του Super 3 και μίλησαν για διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, μέσα από το Yellow Radio 92,8. Το παρών έδωσε και εκπρόσωπος των Ιερολοχιτών, ενώ ανάμεσα στ’ άλλα αναφέρθηκαν και στον χορό όλων των συνδέσμων του Άρη που θα γίνει στις 25 Μαΐου στη Νεράιδα.

Ανάμεσα στ’ άλλα επισημάνθηκαν από τους εκπροσώπους του συνδέσμου:

“Χρειάζεται ενότητα και συμμετοχή από όλους. Περάσαμε τέσσερα δύσκολα χρόνια όλοι μας, ο Άρης επέστρεψε στην φυσική του θέση και περιμένουμε όλοι τις ενέργειες που θα έχουν την ομάδα δυνατή για την αντεπίθεση. Κλείστε τ΄αυτιά σας στα όσα ακούγονται για μεταγραφές, προπονητές κτλ, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ψυχραιμία και υπομονή”.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής υπογράμμισαν ότι: “Αυτή τη στιγμή είναι μεγαλομέτοχος ο Καρυπίδης, δεν μπορούμε να πούμε στη διαδικασία αν πουλάει και πόσο κτλ. Εμείς αυτά που ζητάμε είναι απλά και ξεκάθαρα:

  1. Να μην χρεωθεί ούτε ένα ευρώ η ΠΑΕ Άρης. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτική σε αυτό η διοίκηση.
  2. Οι επιλογές των ανθρώπων που θα στελεχώσουν την ΠΑΕ, να μην είναι με… παραμυθάδες
  3. Οι στόχοι του Άρη να είναι υψηλοί, εμείς ως οπαδοί θέλουμε τον Άρη στην Ευρώπη και πρωταγωνιστή.
  4. Το γήπεδο μας, το Ρύσιο να είναι όλα σε καλή κατάσταση, όπως πρέπει σε έναν σύλλογο όπως είναι ο Άρης, να λειτουργήσουν τα μαγαζιά κτλ.
  5. Να δοθεί η αρωγή που πρέπει να είναι προς τον Ερασιτέχνη
  6. Να γραφτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι στον ΑΣ Άρης. Ο Ερασιτέχνης δεν είναι Λέσχη, δεν έχει καμία σχέση.
  7. Να υπάρξει ανάπτυξη από τις ακαδημίες, να βλέπουμε δικά μας παιδιά στη μεγάλη ομάδα, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξιοποίηση τους.
  8. Να ξαναζωντανέψει ο Ερασιτέχνης Άρης”.

Παράλληλα, μίλησαν και για το μπάσκετ, όπου αναφέρθηκαν ότι ξεπεράστηκαν οι αγωνιστικές περιπέτειες με καταλυτική την παρουσία του κόσμου και υπογράμμισαν ότι περιμένουν να ακούσουν τις θέσεις του Δημήτρη Γουλιέλμου.

Δεν σταμάτησαν να υπογραμμίζουν την ανάγκη να είναι ο Άρης ισχυρός σε όλα τα μέτωπα, ενώ όλοι όσοι έβαλαν τρικλοποδιές στον σύλλογο, ήταν εχθροί του, θα πάρουν τις απαντήσεις τους. “Το παραμύθι θα τελειώσει για όλους αυτούς που κυνήγησαν με όλα τα μέσα και από τα διάφορα μέσα τον σύλλογο. Όποιος θέλει να μπει στα γήπεδα του Άρη από όλους αυτούς θα πληρώνει…”.

Για τον χορό όλων των συνδέσμων της 25ης Μαΐου στο κέντρο Νεράιδα υπογράμμισαν ότι: “Είναι μια καλή ευκαιρία να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι…”.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button