Ποδόσφαιρο

Το μήνυμα του Βαλεριάνου που το έχει κάνει πράξη (photo)

Ο Γιώργος Βαλεριάνος μετά την τεράστια πίεση της Β’ Εθνικής που έβγαλε εις πέρας, κλήθηκε να υπερασπιστεί τον Άρη στα μεγάλα σαλόνια της Super League γνωρίζοντας αργά την αναγνώριση της δουλειάς του

Ο Βαλεριάνος του α’ γύρου δεν υπολογίστηκε μέχρι να του δοθεί η αφορμή και να αποδείξει πως η σκληρή του δουλειά χρειαζόταν μια βάση στην οποία θα μπορούσε να χτίσει. Όπως και έγινε, άρπαξε κατευθείαν την ευκαιρία μόλις του δόθηκε και από αμφίβολο μέλος της ενδεκάδα του Άρη έγινε ένας από τους βασικούς. Και πέρα από όλα αυτά ήρθε η κλήση για την Εθνική Ελλάδος που έκανε περήφανο όλο το “κιτρινόμαυρο” λαό και κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη του όπως και πέρυσι.

Ένας άνθρωπος που έχει δείξει το ποιόν του αλλά και το πάθος του για τον Άρη. Ένας αθλητής ο οποίος συνεχώς μας “παραδίδει” μαθήματα επαγγελματισμού και σκληρής δουλειάς. Ένα… μάθημα είναι και η σημερινή του ανάρτηση την οποία έχει κάνει και πράξη.

Δείτε την ανάρτηση…

“Κάποιες φορές όλα κυλούν ομαλά στην ζωή.

Και κάποιες φορές κάτι αναπάντεχο συμβαίνει.

Το σημαντικό όμως είναι να ξέρουμε πως να μετατρέπουμε το πρόβλημα σε ευκαιρία.”

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button