Ποδόσφαιρο

Το κλειδί για την πρόκριση είναι να μην χάσει το μυαλό του

Οι ημέρες για τον σημαντικό αγώνα του Άρη απέναντι στην Κόλος Κοβαλίβκα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League πλησιάζουν με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι σε ρυθμούς… Ευρωπαϊκούς.

Η ιδιαιτερότητα των φετινών προκριματικών αγώνων στην Ευρώπη είναι ότι είναι μονοί. Μία και κάτω, η ομάδα που θα νικήσει τα παίρνει… όλα, κρίνονται τα πάντα μέσα σε ένα 90λέπτο.

Το κλειδί για την πρόκριση είναι ο Άρης να μην χάσει το μυαλό του, να προσαρμόσει στον αγώνα το δικό του παιχνίδι και να μην αφήσει την Κόλος να παίξει το παιχνίδι της, με την ορμή και την διάθεση του ντεμπούτου της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πρέπει να παίξει με βάση την ποιότητα του, όπως ανέφερε και ο Άγγελος Χαριστέας στην συνέντευξή του στο Yellow Radio 101,7, να έχει υπομονή και απόλυτη συγκέντρωση, χωρίς να απασχολεί τίποτε άλλο τους ποδοσφαιριστές, από την πρόκριση.

Η προετοιμασία του Άρη συνεχίζεται με πρωινή προπόνηση, με τον Μίχαελ Ένινγκ να επικεντρώνεται στην κατάλληλη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button