Ποδόσφαιρο

Το κερασάκι στη τούρτα

Έχοντας ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, ο Πάκο Ερέρα σε συνεργασία με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο αλλά και τους συνεργάτες του, επιθυμούν να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα του φετινού Άρη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κιτρινόμαυροι κινούνται για την απόκτηση δύο μεταγραφών που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα αλλά θα είναι παράλληλα και κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Την άποψη αυτή επιβεβαιώνει έμμεσα τόσο η ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στο instragram αλλά και οι δηλώσεις του γιατρού της ομάδος. Οι εξτρά κινήσεις αφορούν (κυρίως) τον άξονα και τα άκρα της επίθεσης. Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι κιτρινόμαυροι, έχοντας… αφήσει απλωμένα τα δίχτυα τους στο εξωτερικό και κατά βάση στην αγορά της Ισπανίας, την οποία ξέρει και εμπιστεύεται ο προπονητής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι στόχοι έχουν εντοπιστεί από καιρό και εξετάζονται από τους ιθύνοντες προτού κινηθούν για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Το πιθανότερο μάλιστα είναι, η μία εκ των δύο μεταγραφικών κινήσεων που θα γίνουν να ανήκει στην κατηγορία των υπερβάσεων που κάνει η διοίκηση για να ενισχύσει το ρόστερ, αφού λέγεται ότι είναι παίκτης με βαρύ βιογραφικό και με πολλές παραστάσεις από την Ευρώπη, χωρίς να δίνονται στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button