Ποδόσφαιρο

Το κάλεσμα των παικτών του Άρη: “Θέλουμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο σήμερα να γιορτάσουμε μαζί”

Οι παίκτες του Άρη έστειλαν στο δικό τους μήνυμα προς τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων». Αναλυτικά όσα είπαν…

Ντάρσι Νέτο:

Να μιλήσω για το 2009. Ήταν φανταστικό. Σίγουρα περιμένουμε κάτι ίδιο και σήμερα. Το Χαριλάου ήταν σαν το Μπομπονέρα στην Αργεντινή. Τους περιμένουμε όλους σήμερα στο γήπεδο, να γιορτάσουμε μαζί.

Κενάν Μπαργκάν:

Όπως έχουν ενημερωθεί οι φιλοξενούμενοι για την ατμόσφαιρα, έτσι κι εμείς έχουμε δει βίντεο από την ατμόσφαιρα αυτή. Θέλουμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο, να νιώσουμε κι εμείς αυτή την ατμόσφαιρα».

Αντώνης Καπνίδης:

Σήμερα θα είναι μία ευχάριστη παρένθεση. Είναι ευκαιρία να έρθει ο κόσμος να γιορτάσει μαζί μας και να μας δείξει τη συμπαράστασή του. Ένα ωραίο ματς, που θα του θυμίσει πολλά από τα παλιά. Να συνεχίσει και αύριο να είναι μαζί μας στην προσπάθεια για άνοδο. Πιστεύω να είναι γεμάτο το γήπεδο, να μου έρθουν ευκαιρία να πετύχω κι ένα γκολ, αλλά πάνω απ΄όλα να έχουμε υγεία.

Γιώργος Καντιμοίρης:

Είναι τιμή μας που είμαστε μέλη του Άρη και έχει έρθει μία τόσο μεγάλη ομάδα για δεύτερη φορά στο γήπεδό μας. Θα ζήσουμε μία εμπειρία ζωής. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να γεμίσουμε το γήπεδο. Να γίνει ένα ωραίο ματς και να το χαρεί ο κόσμος.

Ούγκο Σόουζα:

Σήμερα έχουμε ένα πολύ όμορφο ματς μπροστά μας. Στόχος της ομάδας είναι η πρώτη κατηγορία. Σήμερα είναι μία μέρα που όλοι θέλουμε να περάσουμε καλά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button